Gamzeadnan 6. Ayına kadar özele gittim 6. Aydan sonra şehir hastanesine gittim çok ovduoer vede otellere gereksiz para yatırımı yapmak istemedim şehir hastanelerinden doktorlar daha tecrübeli diye aylardır almadığım randevu sonucu Bi doktordan randevu çıktı ve gittim doktorum çok kötüydü ilk hamileliğin odaya girer girmez bu zamana kadar neredeydin diye terledi şuan sana bakmıcam kan tahlili v.s istedi kii e nabzına istediklerinin hepsi yapiliydi kabul etmedi burdA istiyorsan doğumu burada yapacaksın tahlil dedi neyse yaptm ultrason içinde bakmıyorum sana onun için randevu alacaksın dedi aldım 3 4 hafta sonraya vermişti gün onuda yaptım ultrasondaki doktor şimdi doktoruna göstermeye gidebilirsin dedi gittim o gün doktor hastanede değilmiş kayıt açmışlar sekreterler başka Bi doktora ultrason için neyse ben gittim doktorun olduğu güne baktım.o gün geldim dedim doktor hanm o gün burda degildnz ultrason dan sonra geldiğimde 10 gün içindeyse gelişin bakicam dedi Bi hastası vardi ondan sonra çağırdı gereksizce kızdı bana 10 dün içinde gelmemiştir v.s bende dedim siz olmadan için başkasına kayıt açmışlar çıkarman hastaların hakkına giriyorsun kaydının açıldığı doktora git dedi dayanamadm ağladım zaten ilk gidişimde bakmadı 2 dakika Fetal eko kan tahlili ultrason bunları yap öyle gel dedi yanıma saçma sapan sırf özel değil diye istedikleri şekil davranıyorlar o gün çok kötü olmuştum şuan 34. Haftamdaym çok stresliyim takıyorum