metehaninannesiii Memnun kaldığınız sayfaları ve ne kadar yaptırdığınızı yazıp yardımcı olabilir misiniz
birkedilianne metehaninannesiii İnstagramda butikmini diye bie sayfadan yaptırdım. Benim hastane çıkışım başka 10 lu bir set. Bunu ayrıyeten yaptırdım. Şapka eldiven ve ve tulum 75 tl
01-adana metehaninannesiii hastane çıkışını normal aldım ısımlı olarak sadece tulum eldiven şapka kapı süsü yastığıyla beraber 150 TL’ye damla dızayna yaptırdım çok güzel geldi tavsıye ederim
Medilifegun metehaninannesiii gecen yıl kızıma homamia sitesinden 10 lu yaptırdım hiç memnun kalmadım kargo sürecinde baya bir sorun yaşadım birde uniqon sitesinden yaptırdım orda sorun yaşamadım ama temmuzda dogum yaptığım için iki takımı da hiç giydirmedim kizim hep zibinla durdu
AkademisyenAnneee metehaninannesiii Rokoko Evi tek kelimeyle harika. Yanlış hatırlamıyorsam 270 di tulum şapka eldiven ve battaniye . En son zam gelmişti güncel fiyat hakkında bilgim yok
metehaninannesiii birkedilianne teşekkür ederim bakayım o sayfaya memnun kaldınız mı peki istediğiniz gibi mı ürün oldu ve kumasi nasıl yıkamada solma vs bisi oldu mu?
metehaninannesiii 01-adana teşekkür ederim bakayım o sayfaya memnun kaldınız mı peki istediğiniz gibi mı ürün oldu ve kumasi nasıl yıkamada solma vs bisi oldu mu?
Sympktz Bende iki sayfa arasında kaldım. Minikonsept veya larrydesign sayfasından yaptıran var mı acaba ?
Annesiaselin metehaninannesiii şirinbebek sayfasından 10 lu takım kargo dahil 165 e yaptırdım nakışlı gayetde güzek geldi ben memnun kaldım
Cigdem175 Annesiaselin sayfanın ismi sirinbebekk_ şeklinde mi?? Birden fazla sayfa cıktı instagram da bu açıdan soruyorum😊
birkedilianne metehaninannesiii Ürün çok güzel geldi. Ancak yıkamadım henüz. Doğuma yakın yıkanacak☺️
Annesiaselin metehaninannesiii tabiki bi 250 tllil kumaşla aynı olmayabilir ama yumuşacık pamuklu bi kumaş sert ince degil
gizemir metehaninannesiii atölye rakun da yaptırdım hem hastane çıkışı hem bornoz takımı, tavsiye ederim
Annesiaselin metehaninannesiii https://www.hizliresim.com/p0e274r şu şekilde ve sadece bir hafta içinde elime ulaştı
gizemir metehaninannesiii çok memnun kaldım siparişi bir ay önceden oluşturmak gerekiyor yogunluktan dolayı, 210 tl civarıydı hastane çıkışı