Sita3434 22.haftamdayım bir gün içinde toplanma sertleşme yani kasılma olayını birden fazla yaşadım doktoruma gidip muayene olacağım yarın bu şekilde yaşayan var mi bu kasılmaların olması erken doğum habercisi mi
Aysobaciniz Sita3434 benimde karın kaslarımda oluyordu ağrıdan duramıyordum hatta, magnezyum verdi doktor. Muhtemelen sizede magnezyum kalsiyum verir
Basak41 Sita3434 Bende 22. Haftadayım dün kontrolüm vardı bebeğim hep sağ tarafta duruyor orayı sertleştiriyor bazen olduğu yerde ağrı da oluyor hafif hafif doktorum iyi olmadığını söyledi magnezyum ve kalsiyum verdi
Emosss35 Sita3434 ayni haftada benimde basima geldi canim bazen 10 bile buluyordu iki kez acile gitti birde kendi doktoruma progestani 200 mg gunde 3 kez magnezyum ve antibiyotik verdi evde istirahat dedi korkuyorum hemde cok
Sita3434 Aysobaciniz karın kasındaki nasıl oluyor bilmiyorum ama benimki toplanma sertleşme gibi oluyor bana da büyük ihtimalle magnezyum verir
Sita3434 Basak41 benim de aynı sağ taraf dün baya tedirgin oldum peki doktorunuz yürüyüs ya da dinlenme va giib bir şey söyledi mi yarın gidicem ben de
Basak41 Basak41 günde yarım saat yürü dedi yürüyebilirsen daha fazla da yürüyebilirsin dedi canım tuz şeker yasak her 30 kilo için 1 lt su
Ysmmmnn Sita3434 her gün oluyor doktora sorduğumda ağrı eşlik ediyorsa sıkıntı ağrı yoksa sorun değil drmişti
Sita3434 Ysmmmnn anladım canım sağ ol baya endişelendim ben yarın gidicem insallah genelde magnezyum vermişler
Sita3434 Basak41 ben de acaba yürüyüs ters mi etkiler diye düşünmüştüm sağ ol bilgilendirme icin ben de sorarım doktora
Sita3434 Emosss35 geçmiş olsun canım düzelir insallah devam ediyor mu kacıncı haftadasın şimdi ? Birde rahim ağzı uzunluğuna vs bakıyor mu doktor
Emosss35 Sita3434 23+1 haftamdayim aynen rahim kapalimi rahim agzi uzunluguna baktilar birde acilde nst cekildi ama o ara kasilmam olmadigi icin sanci cikmadi bu cuma perinatologa gidicem gecmiyor cunku
Sita3434 Emosss35 doktor bu haftalar bu tarz toplanmalar normal diyor önemsemedi açıkçası bilemedim ben de