Elmayanaginannesi Ben de 29+1 deyim daha kontrolüme var ama havalar çok sıcak geceleri uymakta zorluk çekiyorum ayaklarimda fazlaca şişlik oluyor tuzu azaltmama ve 3 litre içmeme rağmen
Sema166 28+6 oğluşum olcak inşallah 7 kilo aldım 🙈. Ay hesabını çok karıştırdığım için direk hafta söylüyorum 30 oluyo şuan 😍
Ozlem6161 AycanUzun benim de üçüncü oğlum olacak ama hamilelik boyunca Sevincimi yasayamıyorum saolsun eşim kendimi yanlız hissettiriyor 😢
Ozlem6161 Diren yalancı kasılma diyorlar tıp da ona canım korkma bana da aynısı oluyor bazen 34 haftalık olacağım iki gün sonra yatıp dinlen iş yapma
Tugba6336 EsmanurTrlBykl benimde öyle ya gün içinde bazen hiç durmuyor badende bir iki tekme ile gün bitiriyor 😂
Farketmezz EsmanurTrlBykl içiyorum canm doktor zaten bi ay full kullanıcaksın dedi 29+6 yız. Başı biraz fazla aşağı gelmiş ondan sanırım sancılarım 😔
Ozlem6161 EsmanurTrlBykl nedeni Kasılma Doğuma alıştırma yapıyor onun için yalancı sancı kasılma diyorlar buna doktor canım
Diren Hastaneye gttm dktr bebek asagi dnmus agrnin olmasi nrmal bide ntsden sancina bakalm sancn ckarsa serm falan takarz ddi. Allaha sukur sanci ckmadi ama bebek dndukce artl agri olrmus. 29+4 de nrmal mi bebegn asagi dnmesi
arzuu3469 Kizlar benim sirtik karnimin ustu cok agriyo yarin doktor kontrolum var 56ydim 60 kiloyum suan insallah bebegimin kilosu iyidir