EsmanurTrlBykl 29+5 günlük hamileyim yanı ben 30 haftamın içinde olup 31 haftalık mı olmuş oluyorum yani 7 aylık mı bundan çok anlamıyorum 😂😂😂
AycanUzun EsmanurTrlBykl benim bildiğim 7 Aydan gün alıyosun canım dolu dolu 6 ayı bitirmiş oluyorsun bende 29+3
ElifSencan123 Bende 29+4 Üm yani 3 gün sonra tam 7 aylık hamile olmuş oluyorum 7 ayı doldurup 8.ayımdan gün almış oluyorum sizde 2 gün sonra 7 yi bitirip 8 e giriyosunuz hatta ben gün gün hesapladım yani 210 günlük hamilelik tam dolu dolu 7 aylık oluyor
ElifSencan123 ElifSencan123 valla ben 46 veya 47 ile hamile kaldım şuan da 58 kiloyum ama hala zayıf gibi hissediyorum kendimi bi karnım falan çıktı yani daha kılo almayı istiyorum
EsmanurTrlBykl ElifSencan123 ElifSencan123 alırsın canım ben 20 kilo aldım 49 kiloyla hamile kaldım 😍
Mia EsmanurTrlBykl olmaz mı geceleri çok dönüyorum dönerken de ağrılarım oluyor zaten erken doğum riskim vardı yeni atlattım ama yine de dinleniyorum hep
Mia EsmanurTrlBykl yok canım çalışmıyorum ama bi oğlum var çok hareketli onla uğraşmaktan kendimi ihmal ettim o yüzden risk oldu
Ozlem6161 AycanUzun benim de üçüncü oğlum olacak ama hamilelik boyunca Sevincimi yasayamıyorum saolsun eşim kendimi yanlız hissettiriyor 😢
Ozlem6161 Diren yalancı kasılma diyorlar tıp da ona canım korkma bana da aynısı oluyor bazen 34 haftalık olacağım iki gün sonra yatıp dinlen iş yapma
Diren AycanUzun suan da uzaniyorm. Doktra yazdm. Bakalm ne dycek. Ama ara ara vrdugu icin agri kendimi ktu hssedyorm acaba bi sey mi olcak dye.
Mia AycanUzun amin inşalalh cümlemizin canım.isim çok düşündük kararsız kaldık en sonunda bi doğsun sağ salim alalım kucağımiza öyle koyarız dedik 😍