Merhaba 14 haftalık hamileyim. Birkaç gündür aşırı bel ağrım var. Sık sık tuvalete gidiyorum. Bu akşamdan beri de çamaşırda ıslaklık var sürekli. Afedersiniz ama idrar mı akıntı mı anlamadım. Önemli bir şey midir nedir bilgisi olan var mı
Çamaşırda ıslaklık😔
Adaaa16 sadece su gibi mi yoksa beyaz akıntı da var mı
@Burcuckmk su gibi sanki akıntı farketmedim
Adaaa16 bende de olmuştu canım aynı sen gibi telaşlanmıştım. Telaş edilecek bir durum yok. doğumdan önce de önce hiç akıntım filan olmadığı için bilememiştim akıntıymış. İlla sarı koyu renkli filan olmuyor yani benim bildiğin su gibi bi şeydi. Bu arada bu perşembe doğumum var Allah nasip ederse 🤲☺️
@Esra_Murat_Azra sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 sizin de ilk zamanlarda mı olmuştu. Son zamanlarda oluyormuş ama 14 haftalık benim
@Esra_Murat_Azra benimkide aynı su gibi
Adaaa16 canım çok normal birşey bende de var sanki çiş yapıyorum gibi akıntı rengi ve yanma kaşıntı durumlarına göre hareket edebilirsin
Adaaa16 14. Haftada su geleceğini sanmıyorum ama akintin cook sıvı olabilir surekli sızıyor mu yoksa ara ara oluyor mu takip et
@Merveeeeekurt kaşınma yanma yok. Sadece çok sık idrara çıkıyorum. Özellikle bu günlerde. Bugün de böyle idrar gibi su gibi çözemediğim akıntıyla karşılaştım
@Burcuckmk birkaç gün bakacağım ben daha önce bir düşük yaşadım o yüzden tedirgin oldum acile mi gitsem acaba diye. Ama burdaki cevaplarla rahatladım😊
- Düzenlendi
Adaaa16 rahim agzin genişlediği için farkında olmadan idrarını kaciriyo olabilirsin istemsizce akintinda geliyordur bnm sağolsun hiç kuru gezemiyorum mesela ağrın falan yoksa kasintinda yoksa enfeksiyon olduğunu sanmiyirum ama yinede doktoruna sor ama hapsirinca oksurunce bildiğin altıma çocuk gibi kaçırıyorum korkma yani