Almanya’da doğuracam ama malum şartları bilirsinizdir belki korona falan… ama burada biraz azaldı ve Almancam pek yok o yüzden eşim yanıma gelip gidecek dediler
doğum normal istiyorum ama son anda belki doktorum sezeryan olacak der bilmiyorum artık ☺️
işte arkadaşlar araştırıyoruz da aile odası mı alsak yoksa tek kişilik oda mı ?
Eşimin iş arkadaşları yeni doğuranlar ; tek oda almışlar hep ama onlar deneyimlidir , benim ilk doğum olacak ondan ben aile odası istiyorum eşim de yanımda yatsın kalsın istiyorum ama eşim tek oda daha iyi diyor bakalım ne yapıcaz
Sizde böyle yaşadınız mı hangisi iyi ?
Bi bakarmısınız Almanya’da yaşıyanlarrrr lütfen 🖐🏻
Ben iki doğum yaptım helios ta ıkısınde de özel oda kıralamadım sizin eşiniz ne iş yapıyor bılmıyorum ama benım eşim restront işletiyor o yüzden gündüz çok yoğun çalışıyordu akşama da yanıma gelsın istememiştim ıkıncı bebeğimde de malum büyük kızım vardı eşim ona evde baksın hıc hastaneye getirmesin dıye oda kıralamamıstım bırde önceden kıralamıyordu hastane doğum yaptığında boş varsa kıralıyabılıyordın benım zamanında üçüncüye hamıleyım yıne düşünmüyorum kıralamayı senle eşinin kararı ama ben gerek duymamıştım kımse de zıyarete gelsın ıstemıyordum bebeğe dokunmasınlar dıye kızım erken doğumdu çok korkuyordum hastalıktan ☺️
Anonim2015 Bende helios ta yapıcam doğumu bakalım
eşim öğretmen hangi haklarımız var oda olarak araştıracaz sigorta karşılıyor mu falan yani
eşim sigorta karşılıyorsa istiyor bende her nasıl olursa aile odası istiyorum çünkü ilk doğum ve almancam pek yok gece de eşim orda yatsa iyi olacağını düşünüyorum hem belki ağrım olur yardımcı olur diye
hemşireler ne kadar yardımcı olacak ki sonuçta 🤔
corona yüzünden aile odaları kiralanamıyormus canım kaldıgın eyalete göre değisir mi bilmem kural ama bavyera bölgesinde öyle. eşimi sadece doğuma alacaklar günde 2 saat ziyaret hakkı var hastanede kalma durumunda. kötü oldu bize denk geldi bu illet
meinetochter bizde oradayız Münih te
Aile odası yine soracaz da ama alınabiliyormuş sanırım hemşire bizle olabilirli konuşmuştu
Ben fazla Almancada bilmediğimden eşim yanıma gelip gidecekti hep 2 saat diye sınırlama yapmadılar
bakalım birdaha gittiğimizde kararlaştırılacak hangi oda alıcağımız.
benim için zor olur diye düşünüyorum son dakika sezeryan olsam mesela tek odada nasıl ayağa kalkıcam acım olursa kendimi ya ifade edemezsem her konuda bunlar beni korkutuyor
Saniyes kesinlikle katılıyorum. en azından eşe hep izin verilmeli bana bu sistem cok insan dısı geliyor. Bize öyle dediler nereye sorsak :( ama corona vakaları yüksekti baya , deneyeceğiz yine sansımızı belki kurallar esnetilmiştir
meinetochter İnşAllah herşey gönlümüzce ve hayırlısıyla olur 😊