sumeyraballl gamzosgamzos çok sevindim bahtı güzel olsun miniğin darısı bize inşAllah zaman geçmiyor 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
gamzosgamzos Fatma_ezmira yok canım değişmedi doğum yapalı 18 ay oldu bile çok şükür Rabbim sizlerinde sagsaglim kavuşmanızı nasip etsin inşaAllah ☺️
deryakadri Fatma_ezmira ilk gebeliğim devlete gittim acil şekilde akşam suyum gidiyordu doktor pipisi var dedi sonra dün ondan önce ki gün 20. Hafta da özel kendi doktorum erkek dedi 🤰💙
gamzosgamzos sumeyraballl amin teyzesi çok teşekkür ederiz 😍 yaaaa evet hamileyken hiç geçmiyor gibi gelirdi bana ama doğumdan sonrasını hiç anlamadım yeterki sağlıkla gelsin de öyle böyle gececek sayılı gün 😍
polyanne Fatma_ezmira amin inşallah ❤️ bence ikinci daha çok merak ediliypr ilkte zaten kız da yok erkekte ma benim mesela Bi kızım var inşallah oğlum olur bir de tabi ki en önemlisi sağlık o ayrı insan içinden geçene de mani olamıyor 😄
Prensesiminyolculugu Fatma_ezmira 12+ da gittim doktor kesinlikle 16 dan önce yorum yapmam dedi doktoru farklı sebeplerle değiştirdim ve sonraki doktorum 14+5 te kesin olarak söyledi 🥰