polyanne Fatma_ezmira ilkinde 18. haftada öğrenmiştim kızım göstermemişti şimdi 10+5 haftalığız inşallah bu sefer daha çabuk öğrenirim çok merak ediyorum 😂
BegumIscanTunc Fatma_ezmira 18+2 de öğrenmiştik cinsiyetimizi oda zorla öğrendik çünkü bizim kız göstermiyordu
Fatma_ezmira Fatma_ezmira BegumIscanTunc benimde ilk gebelğimde kızım baya zorladı beni bacakları sürekli kapalıydı Rabbim saglıcakla versin kucagınıza🤲🏻♥️
Fatma_ezmira polyanne çok heyacanlı bu kaçıncı gebelik olursa olsun benimde 2. Gebeliğim bende çok merak ediyorum ♥️🤲🏻 Rabbim saglıcakla kucagınıza versin🌸
Fatma_ezmira gamzosgamzos 13. Haftada biraz çekiniyor insan ya sonradan diyedebiliyorlar yanıldık diye Rabbim saglıcakla kucagınıza versin🤲🏻♥️
gamzosgamzos Fatma_ezmira yok canım değişmedi doğum yapalı 18 ay oldu bile çok şükür Rabbim sizlerinde sagsaglim kavuşmanızı nasip etsin inşaAllah ☺️
polyanne Fatma_ezmira amin inşallah ❤️ bence ikinci daha çok merak ediliypr ilkte zaten kız da yok erkekte ma benim mesela Bi kızım var inşallah oğlum olur bir de tabi ki en önemlisi sağlık o ayrı insan içinden geçene de mani olamıyor 😄
KucukAnne538 Fatma_ezmira kızımda 12 haftalıktı öğrendiğimde, şimdi bekliyoruz bunda ne zaman ogrenirim bilmiyorum☺️