momsboys Caglabade ben çiğdem gülere gidiyorum sadece dogum için koru hastanesine gideceğiz 8500 tl doğum paketi normal ve sezaryenede es alıyor
Frzn Bade41 benimki de 21 haziran normalde ama daha erken gelecek gibi çok aşağı indiğini söyledi doktorum🥴
a_burcu_bur Frzn sezaryen genelde 38den sonra oluyo sanırım. Ben sezaryen düşünüyorum da, daha hiç konuşmadım doktorla 🤷🏻♀️ ilk gebelik, 20 haftalığım.
Thutik Sumus atakent acıbadem 8500 tl. Hem sezaryen, hem vajinal doğuma baba alınıyor tercih edilirse. Yoğun bakımı da mevcut, covid olma durumunuz olursa da yine doğumu kendileri yapıyor yönlendirmiyorlar başka hastaneye
Thutik Sumus pazartesi kontrolüm var sorayım bunu, bildiğim kadarıyla yoğun bakımı devlet karşıladığı ve sgk anlaşmalı tek acıbadem hastanesi olduğu için dahil ama yanıltıcı bilgi vermeyeyim. Pazartesi akşamına bir aksilik olmazsa yazarım mutlaka sizi etiketleyip
Thutik Sumus merhaba biraz önce sordum yoğun bakımda kaldığı zaman için ödeme talep etmiyorlarmış sadece yoğun sarılık mevcutsa ve ekstra fototerapi gerekirse ondan ödeme talep edebiliyorlarmış ama çoğu zaman yoğun bakımdaki cihazlar yeterli oluyormuş
MercimekannesiN surelitta52 ben Alle klinikten cihan tanyolaça gidiyorum. Eşimi alacaklar doğuma. Florence Ataşehir’de yapicam doğumunu.