ZumrutHanim afedersiniz wcye gidiyorum idrarimi yapiyorum sonra bekliyorum cunku kabizim. 3 dk sonra yine idrar geliyor ben yine buyuk wc bekliyorum ama ikinmadan. yine idrar geliyor. size de boyle oluyor mu
Deletedmom_5 ZumrutHanim Bende de şu şekilde oluyor idrarimi yapıyorum 10 dk sonra büyük tuvaletim için tuvalete gidiyorum ve sanki hiç idrara çıkmamısım gibi tekrar yapıyorum ilk zamanlar ıkınınca su falanmı diye korkuyodum ama baktım hep böyle demekki normal dedim 🤷🏻♀️
Nurayaz ZumrutHanim senin minnoş da idrar kesesiyle oynamayı sevenlerden demek ki 😁😁 ben litrelerce su içerdim normal bi insandan daha az giderdim lavaboya. Benimkinin kafasi cok yukarıdaymış yazık yavrum oyuncağına ulaşamamış icerde demek ki 😂😂😂
Hilal-95 ZumrutHanim bende aynıyım valla hiç gitmemişim gibi ama suyuda fazla içiyorum gerçi gece bile kaçkere kalkıyorum sürekli gidiyorum
ZumrutHanim Deletedmom_5 evet idrar icin oturuyorum ama belki buyuk wc gelir diye de kalkmiyorum 3 4 dk sonra yapmamisim gibi yine idrar geliyor siz kac haftaliksinjz
Deletedmom_5 ZumrutHanim 34 haftalığım ama en baştan beri böyle. Kontrole gittigimde suyu falan normal dediği icin artık endişelenmiyorum ve şey diyolar idrar ve amniyon sıvısını anlamak için idrarı yaparken bir anda tutabiliyosan su degildir tutamıyosan sudur diyolar her seferinde de deniyorum tutabiliyomuym diye
ZumrutHanim Nurayaz ama daha 14 haftalik kucuk degilmi mesaneyle oynamak icin , bi d eben ters rahimliyim acaba ondan mi oluyo
Nurayaz ZumrutHanim yok canim korkma 🤗 cogu hamile ilk aylarda bide son aylarda çok yaşıyor bu durumu . Korkulacak bişey yok yani merak etme .
ZumrutHanim Nurayaz sagolasin ben de idrar yolu enfk diye mi korktum ama yanma yok dumduz yapiyorum idrari mi
Nurayaz ZumrutHanim Enfeksiyon olsa belli eder dediğin gibi yanma falan olur. Yinede için rahat etsin doktora gidinde bi idrar tahlili ver aklın kalmaz ☺
ZumrutHanim Nurayaz 12sinde gidicem inş bi soyleyim bazen yanlarimda agri oluyor cok ilac iciyorum karaciger sagdaydi dimi. sag bogrum agriyor. yatmaktan da olabilir kanama var diye yatiyorum hep
elaweannesi Ewet bende 5+3 hamileyim ve 1 saatte bir wc ye idrar için çıkıyorum yani normalmiş canım merak etme
ZumrutHanim Hilal-95 bak gene geldi simdi gidicem oturucam yapicam 3 dk sonra yine akicak cok ilginc bisey
Hilal-95 ZumrutHanim 🤣🤣 ay simdi benmde geldi bak ama suyu ihmal etme suyunu iç ben işk baslarda enfeksiyon bar diye hep içiyodum aşıştm şuan bay yok ama sürekli gidiyorum valla komşuda felan oturamıyorm o derece başka yerde de gidemem çok zorda kalmadıkca 🤗