MerveYeilyurtahin Yeniannee bulantım hafiflemeye başladı benim. Biraz halsizlik olsada iyi gidiyo çok şükür ❤
Ekimucizesi Yeniannee zofran içiyorum bulantım hafifledi gibi ama hala yataktan çıkmıyorum benim piskolojim gitti
Tatlibebis Yeniannee Miğde yanması, bulantı, baş ağrısı,.. ve halsizlik 🙈 Allahın izniyle bebeğimiz iyi olsunda..herşeye razıyız
MerveDmn MerveYeilyurtahin Zofran ı sabah kullanıyorum gün içinde magcar içiyorum şurup, akşam da dramamine içiyorum hepsi bulantı için canım
sedaskan Benim de hep uykum var kizlar bir de goguslerim baya agrili. Cok sukur devamli olan bulanti yasamadim daha.
MerveYeilyurtahin sedaskan benimde göğüslerim çok şişti ve ağrıyolar evet. Ben baya bulantı çektim ama çok şükür artık iyim.
MerveYeilyurtahin Ekimucizesi zofer içiyorum bende. Yataktan çıkmaya çalış yattıkça daha çok yatası geliyo insanın.
Yeniannee Ekimucizesi cok şükür hic çıkarmadım da benim de sabah bulantılarım cok fazlalasmaya başladı
Ekimucizesi MerveYeilyurtahin çıkamıyorum yürüyemiyorum başım dönüyo aslında öıkmak istemiyorum sanırım.yatalak gibiyim yani😥
MerveYeilyurtahin Ekimucizesi üzüldüm adına. Doktorunla konuştun mu vitamin vs kullanmıyo musun ? Benimde yatma isteğim oluyo ama baş dönmesi hiç yaşamadım. Bebeğin için hareket etmeye çalış canım 😘
ozgeelcin Sürekli uyku modu bende de oluyor ama göğüslerimde ki ağrı geçti ve mide bulantısı azaldı yok denecek kadar çok şükür 🙏
MerveYeilyurtahin ozgeelcin artık bulantıların azalma dönemine girdiğimiz için çok seviniyorum 😁 ben göğüslerime hiç tutamıyorum çok acıyo. Şişlik çok var. Ben çok uyumuyorum halsizliğim var biraz sadece
Yeniannee Bende sürekli uyku halindeyim gece 12 de yatiyorum sabah 11 buçuk ta uyanıyorum yataktan kalkmak istemiyorum
MerveYeilyurtahin Yeniannee bende hiç çıkarmadım sadece çok bulantım oldu hastanede yattım birkaç gün. Çıkarmadığımız için şanslıyız bence. Bende çok uyumak istiyorum ya ama sabah 7 de kalkıyorum bidaha akşam 11 den sonra. Bazen gün içinde 1 saat uyuyorum o kadar
MerveYeilyurtahin MerveDmn iyi olalım yeterki önemli olan o. Zamanla bu ilaçlardan kurtulcaz inşallah 😁