Faziletttt Gamze612 aynı gündeyiz cnm ben arada hissediyorum şekerli birşey yiyorum uzanıyorum kelebek uçması gibi oluyor
MistarShiki Duyguuuu bende 18+6 haftalık hamileyim ama henüz tekme hissetmiyorum bebeginizin cinsiyeti ne ?
Duamm Haticekubra 12 hafta çok erken ve bebek yeni şekillenmeye başlar o haftalarda imkansız gerçek seyirme en erken 17 haftada başlar gaz olabilir senin hissettgn
Busraszgn Haticekubra o bebek değildir bence ben çok zayif olduğum halde 18.haftada cok hafif hissedebiliyordum şimdi 21 ancak tam hissedebiliyorum
EdaKnayenkartal Haticekubra canım sen kendı kalp atısını hıssetmısındır ordan damar geçiyor 12 hafta hissedemezsın 🤷🏼♀️
Gulsennrgz Bende 14.haftadayim ama hissetmiyorum kilo yeni yeni aliyorum 18. Haftadan aşağı hissedemem diye düşünüyorum sadece bebek sertlesiyor top gibi oluyor bir yerde anca öyle nerde oldugunu hissediyorum bence bağırsak hareketi o bebek oldugunu sanmıyorum açıkçası
Kekmez Yalan dolan demek istemiyorum da heyecanınıza vereyim tatlı anne adayları yoksa 2 haftalıkken okuma yazma öğrenen olsun 3 haftalıkken ip atlayan 12. Haftada seksek oynayanlar var