Duyguuuu Haticekubra Bende 18 haftaligim artık bariz hissediyorum daha önceden de elimin altında cızırtı gibi bir şeyler hissediyordum bebekti heralde oda 😊 ama şimdi tekmelerini hissediyorum çok güzel bir his 😍
Cgla Haticekubra bende 14 haftaligim 1-2 gündür hissetmeye basladim iceride kelebek ucuyomus gibi saniyelik bisey oluyor. ❤️
Dilekkkk Haticekubra bende 15 haftadayım tık yok ara sıra bişeyler oynuyor ama gaz doktor da daha çok erken çok zor hissetmen dedi zaten
Haticekubra Kenanizm18 uzandım elini sezeryan yerimin üstüne koydum hissettim esimin elini koydum oda hissetti çok güzeldi şimdi tekrar uzanıp bakıyorum ama o anki tepkiyi vermiyor
Melhaercan Haticekubra 3 gün önce bende öyle bi tekme yedim ki o anki heyecanı anlatmam 😍13. Haftaya girdik
MistarShiki Duyguuuu bende 18+6 haftalık hamileyim ama henüz tekme hissetmiyorum bebeginizin cinsiyeti ne ?
Faziletttt Gamze612 aynı gündeyiz cnm ben arada hissediyorum şekerli birşey yiyorum uzanıyorum kelebek uçması gibi oluyor
ArzuGl İlk gebelikte 18. Haftadan önce hissedilmiyormuş bşr de iç karın genişliğine göre değişebiliyor. Ama hareket edince mutlaka anlıyorsun başka birşeye benzemiyor:)
Melisct94 Erken duyanlar olarak sanslısınız 🙈 Ben 17de başlamıştım duymaya 18+4 oldum hala az bi şekilde hissediyorum 20lere geçsekte hep hissetsek artık 😍