Ayseveikimelegi Aleynanin_annesi34 gece yatmadan şu içme o zman 1 2 saat önce sıvı alnını kes birde öyle dene cnm
Aleynanin_annesi34 Ayseveikimelegi tamam canım tavsiyenize uyacağım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hayırlı geceler 💕😊
Kadze Ayseveikimelegi şimdiki erkek bilemiyorum ki ondan mı ilkine benzemiyor zaten hamileliğim de hiç belki de cinsiyettendir
Esen3535 Ayseveikimelegi Bugün itibariyle 30+0 ım ağırlarım arttı iki adım atınca nefes nefese kalıyorum 7-8 kilo aldım Allah hepimize sağlık versin
Huzurmelegim_28 Ayseveikimelegi 30+1 oldukk dahada büyüyor karnımm şuan için iyi herşey yolunda nefes alırken zorlanıyorumm dışarı çıkmaya üşenir oldumm bel ağrısı geçmiyor sırt ağrısı başladı bide artık kucağıma alsam biran öncee sağlıkla gelsinn de
Gulcemal 30 haftayken ucak yolculugu yapilablir mi durumlariniz nasl ben memlekete 30 haftalik olunca gidecem de cok mu zorlanirim acaba
haydibakalim Artık hareketlerin hissediyorum resmen yer değiştirdiğini falan 😃 önceden sadece tekme attı diyordum gece uykuları zaten haram 😃 sanki erken doğacakmış gibi bi korku hayırlısı