mucizemsin-21 Sermec27 olabilir daha henüz konuşmadım doğumla ilgili ama ilk oğlumda 3 gün kalmıştım buda öyle olur diye düşündüm bir gün kalıncak olsa çok fazla şey koymazdım doğuma yakın söylerler mi acaba kaç gün kalıncanı
mucizemsin-21 Ftmmmm ay bir güne mi düştü acaba ama yakınım 4 ay önce doğum yaptı 3 gün kalmıştı hastanede sezeryanla
Sermec27 mucizemsin-21 ben ilk oğlumda 2 gün kalmıştım ama bazı nedenlerden dolayı bunda 1 gün kalacakmşm
Durubatu mucizemsin-21 kızımda 1 gün kalmıştım inşallah 1 gündür yine ya kızım benden 3 gün ayrı duramaz 🤭
mucizemsin-21 Durubatu ay keşke 1 gün olsa isterim valla canım bende oğlumdan ayrı kalcam uzun süre olmasa keşkee 😂
Mom54544 Sermec27 mucizemsin-21 Maske kolonya da koyun kızlar hadi odada takmazsiniz ama hemşire gelince falan takın yine de tedbirli olun
mucizemsin-21 Sermec27 anlaıdm canım hayırlısı olsun sağ salim alalım kucaklarımıza da gerisi kolay inşALLAH 🥰😇
BusraUras mucizemsin-21 ben 2 adet koydum 1 gün için. Kendimde kullanırım odaya gelen giden olursa diye. Yedek alın yine yanınıza ne olur ne olmaz.