miranmiran1306 Kızlar bilemediğim için soruyorum 9+2 yim ve son 1 haftadır aşırı üşüyorum 😞 kat kat giyinsem de aynı sizde de böyle bi durum var mı? Gebelikte normal mi sizce?
Mlhameliha miranmiran1306 canım bendede olmuştu üşüme hamilelikte sanırım ama siz doktorunuza danışın yinede
Deniiiza miranmiran1306 ben de 7.haftamdayim kan degerlerim normal çıktı. Ama aşırı üşüyorum ben de hele aksam oldu mu bi titreme geliyo durduramiyorum 😔
sumeyraballl miranmiran1306 üşüme de olur terleme de olur yanma da olur sabahları uyuyamyrm artk sürekli uyandryor bile beni
prensimibeklerkenn miranmiran1306 eğer kansızlık vs yoksa bi hurafeden bahsedeyim erkek bebekler üşüme yapıyormuş bnmde nasip olursa erkek olucak İnş ayaklarım hep buz gibi ve uyurken çok üşüyorum 🤭
miranmiran1306 Deletedmom_5 poyrazinannesi3547 sağlık ocağında kan ve idrar yaptım hepsi normal çıktı
miranmiran1306 prensimibeklerkenn yaaaa bana da öyle oluyor hayırlısı olsun inşallah ilk çocuk sonuçta 😊
Hilal-95 miranmiran1306 bende üşüyorum en başından beri ayaklarım buz gibi kan değerlerim felanda normal kan ilacı kullanıyorum zaten ama üşüyorum int baktım erkek olursa üşürmüş insan benim oğlanım olcak belki senınkide erkektir 🤗