Beyzan DiDoCe ilk gebeliğimde hoca eşliğinde hamile pilatesi yaptim saatlerce yürüdüm elimde bezle yerleri sildim sırf açılma olsun doğum başlasın diye ama olmadı 39+5 de gele gele sadece su geldi sonrası Sezaryen oldu Doğacagi vakti saati bebekler biliyor bize de sabretmek düşüyor😌
Cemrualya DiDoCe 2. Kızımı 41+2 de doğurdum ve kasıklarımda büyüdü sancı falan da gelmedi artık doktor da suniyi dayadı 😁 su an da hamileyim 35+3 bu yavaştan sinyal veriyor ama kızımda yoktu sinyal falan 😁🥰
uykusuz1parol Cemrualya O sinyaller neler oluyor acabaa var mı böyle yaklaştı diyebilecegimiz belirtiler
Cemrualya uykusuz1parol ara ara bel ve kasıklarda ağrı ufak ve yalancı sancılar gelir gider bebek içerde hareketlenir o sancı geldiğinde yer açmaya çalışır.
Dua35 DiDoCe merhaba ben de 37/38 de gelsin diye hep yürüyüş yaptım ,plates yaptım ..ama hiç aklımda yokken 34 haftada erken doğum ihtimali yüzünden 5 gün hastane de yattım şuan diyorum biraz daha dursun ,sağlıkla vaktinde kavuşalım inşaALLAH
Zehraaa98 Ben gelmemesi için hep yatıyorum😂38 haftalıgım kalkmıyorum bıle bence ne kadar cok anne karnında durursa o kadar iyi olur hıc acele etmeyın
esinaltintaas DiDoCe Hamile olduğumu öğrendikten sonra riskli süreyi atlatınca hep yürüyüş yaptım,plastes falan yaptım şuan 32+4 haftalığız doktorum yürüyüşü yarım saatten fazla yapma diyip yasakladı 😂 birazda az hareket et dedi şuan fazla yürüyememek beni çok üzüyor doğumum kolaylaşır diyordum ama öylede olmuyormuş 😂 bakalım küçük adam ne zaman gelicek
uykusuz1parol Cemrualya Ara ara oluyor belimde kasiklarimda ağrılar ama bebekte dediğiniz gibi o anda hareketlenme olmuyor hiç ama şu var benim bebeğim cok sakindi başından beri az hareket ederdi 34 bitti hareketlendi önceye göre daha fazla hareketli