DiDoCe Safisss Ya sormayın ağrılar agirlasma rahat uyuyamama ha doğunca rahatmı olucak 😂 yok 😂 en azından bebis olur mutlu oluruzzzzz bekletmesinlerrr😄😄
DiDoCe Omerhatice Hadi yaaa tüh şeytan aklıma sezeryani sokmasa iydi 🥲 iyki yapmisiniz vala demekki oglus 42 de filan gelirdi yoksa
Beyzan DiDoCe ilk gebeliğimde hoca eşliğinde hamile pilatesi yaptim saatlerce yürüdüm elimde bezle yerleri sildim sırf açılma olsun doğum başlasın diye ama olmadı 39+5 de gele gele sadece su geldi sonrası Sezaryen oldu Doğacagi vakti saati bebekler biliyor bize de sabretmek düşüyor😌
Cemrualya DiDoCe 2. Kızımı 41+2 de doğurdum ve kasıklarımda büyüdü sancı falan da gelmedi artık doktor da suniyi dayadı 😁 su an da hamileyim 35+3 bu yavaştan sinyal veriyor ama kızımda yoktu sinyal falan 😁🥰
uykusuz1parol Cemrualya O sinyaller neler oluyor acabaa var mı böyle yaklaştı diyebilecegimiz belirtiler
Cemrualya uykusuz1parol ara ara bel ve kasıklarda ağrı ufak ve yalancı sancılar gelir gider bebek içerde hareketlenir o sancı geldiğinde yer açmaya çalışır.
Dua35 DiDoCe merhaba ben de 37/38 de gelsin diye hep yürüyüş yaptım ,plates yaptım ..ama hiç aklımda yokken 34 haftada erken doğum ihtimali yüzünden 5 gün hastane de yattım şuan diyorum biraz daha dursun ,sağlıkla vaktinde kavuşalım inşaALLAH
Zehraaa98 Ben gelmemesi için hep yatıyorum😂38 haftalıgım kalkmıyorum bıle bence ne kadar cok anne karnında durursa o kadar iyi olur hıc acele etmeyın
esinaltintaas DiDoCe Hamile olduğumu öğrendikten sonra riskli süreyi atlatınca hep yürüyüş yaptım,plastes falan yaptım şuan 32+4 haftalığız doktorum yürüyüşü yarım saatten fazla yapma diyip yasakladı 😂 birazda az hareket et dedi şuan fazla yürüyememek beni çok üzüyor doğumum kolaylaşır diyordum ama öylede olmuyormuş 😂 bakalım küçük adam ne zaman gelicek
uykusuz1parol Cemrualya Ara ara oluyor belimde kasiklarimda ağrılar ama bebekte dediğiniz gibi o anda hareketlenme olmuyor hiç ama şu var benim bebeğim cok sakindi başından beri az hareket ederdi 34 bitti hareketlendi önceye göre daha fazla hareketli