Karanfill Yenidoğan bebekleriniz için bebek yağı, pişik kremi, şampuan, ıslak mendil vs hangi marka almayı düşünüyorsunuz. Ben hiç bilmiyorum ne alacağımı 🤭
elisamnlannesym Karanfill şampuan bebek yağı sabunu herşeyi Dalin aldım ıslak mendilini unibaby aldım
Loveme Karanfill ben karışık aldım genelde yorumları okuyarak Mustela şampuan sebamed şampuan chicco bebek ve Konak yağı önemli olan içerik incia markasınıda öneriyorlar
Kuzucccum Karanfill bez ve ıslak mendil sleepy yenı dogan , şampuan dalin, bebek yağı ve deterjan unıbaby, pişik kremi bepanthol aldım
Eylul_naz09 Karanfill bulundugum sehırden eczaneden aldım ınternete nedense guvenedım 340 a sampuan vucut bakım kremı pısık kremı masaj yagı ve hedıye cntası😅
Minigim-ben Eylul_naz09 canim eczaneden cok iyi fiyata almışsın. Trendyolda bile 343 lira. Hangi sehir hangi eczane bu 🙈?
Aryakusveannesi Bübchen öneriyorum. Bana göre en kalitelisi. Almanların bebek ürünleri her zaman 1 numara.
Aryakusveannesi Akrepbebek benim ilk bebeğim olacak henüz doğum olmadı 😅 1.5 yaşında yeğenim var hangi şampuanı kullansak gözleri kıpkırmızı çıkıyordu ne zaman bübchene geçtik kesildi. Eşimin ablası hemşire o da bebek bekliyor bübchen önerdi bana da almanyadan geldi. İçerik olarakta araştırırsanız ki ben herşeyi detaylı inceliyorum en zararsız olanı bu marka.
Akrepbebek Aryakusveannesi internetten marka şikayetlerine baktığımda gözü yakiyormuş sabunu vb. olumsuz yorumlar vardı. Teşekkürler bilgi için 😇
Redpepper Mustela aldım hepsini set halinde satılıyor, ben internetten aldım pek çok yerde bulabilirsiniz