[silindi] 2609nrgl inşallah ben belim ağrısa korkuyorum, ağrım olmasa tedirgin oluyorum😄 duygular karmaşık, ama kötü düşünmeyelim hep iyi olsun 💐
2609nrgl [silindi] aynen öyle inslalh herşey güzel ilerler ilk değeriniz ne kadardı ve ne zaman verdiniz kanı acaba
[silindi] 2609nrgl Kan vermedim çünkü benim kanımda gebeliğim çıkmıyor😄 idrarla öğrendik 2 hafta durduk kontrole gittik😄😄
[silindi] 2609nrgl evet gördük çok şükür 5 haftalıkken gittim keseyi gördük, pazartesi günü de kalp atışı için gideceğiz inşallah 😍
[silindi] 2609nrgl inşallah Rabbim sanada hayırlı haberler nasip etsin, inşallah 🙏 Bel ağrım çokk fazla benim 6. Haftada başladı buna çok şükür diyorum Rabbim aratmadı
2609nrgl [silindi] tek sağlıkla gelsinlerde biz herseye razıyız dimi cok teşekkür ederim duaların için benimde kasigimda ara ara sanci oluyor
Akturk 29 mayıs öğrendim dün kese göründü benim şuanlık 2 ay önce de kimyasal gebelik geçirdim hala korku var bebek umarım görünür 🙏
2609nrgl Akturk Allahın izniyle görünür inşallah sağlıkla kucağınıza alın bende 1 düşük yaptım inslalh bunun gerisi gelir
Sema2019 2609nrgl Ben ✋ tam 1 buck yil sonra hic beklemedigim ayda gelen mucizem ❣️🤭 şükürler olsun Rabbim herkese nasip etsin kimseyi mahrum eylemesin insaAllah bende 6+1 gebeyim haftaya cuma kalp atisini duymaya gidecez insaAllah
2609nrgl Sema2019 oh maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı bana inşallah o haftalara sağlıkla erisirim
Cicekdeniz 2609nrgl bende çok şükür 16 Mayısta aldım müjdemi ☺️ En son gittiğimde kesenin içinde miniğimiz göründü . Haftayada Allah’ın izniyle duymak istiyoruz 🙏🏻