2609nrgl Evde 3 kere test yaptım çift çizgiyi gördüm şükürler olsun rabbime inşallah hayırlısıyla gerisi de gelir pazartesi kan vereceğim şuan son adetime gore 4+1 haftalik minik mucizem
Meryemce92 2609nrgl Gözün aydın sağ salim kucağına almak nasip olsun. Bende bugün sata göre 4+3. Beta takibi yapıyorum. Çarşamba son kanı vericem sonrada keseyi görmeye gidicem.
[silindi] 2609nrgl 8 mayısta öğrendim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınn ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı . Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💐
Elifcc 2609nrgl ayy inşallah hayırlı zamanda bende alırım bu haberi 💐 çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz
2609nrgl Meryemce92 çok teşekkürler sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ilk değeriniz ne kadar çıktı
poyrazinannesi3547 6 mayısta öğrendim hamile olduğumu çok şükür Rabbime 🤲🏻Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
2609nrgl poyrazinannesi3547 şükürler olsun rabbim bizlere bu duyguyu tattirdi darisi isteyen herkese devamı da gelir inslalah ilk kan degeriniz ne kadardı ve gecikmenin kaçıncı günü verdiniz 🥰
poyrazinannesi3547 2609nrgl Aminn Aminn inşallah ben 3 gün gecikince idrar testi yaptm evde çıktı sonra aynı gün kan verdim 1221 çıkmıştı
2609nrgl poyrazinannesi3547 maşallah bende pazartesi gidicem kan vermeye inşallah sağlıklı bir sekilde yükselir
poyrazinannesi3547 2609nrgl ben bu yıl çok yıprandım şimdi hamileyim çok şükür ama 2 düşük yaptm o yüzden tedirgnm hep Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ya çok zor
poyrazinannesi3547 2609nrgl Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤hayırlı haberler alırsınız inşallah
2609nrgl poyrazinannesi3547 kalbinizi ferah tutun 🌸 benimde 1 düşüğüm var ama aklıma getirmek istemiyorum 5 ayin sonunda şükür gördüm cift çizgiyi
poyrazinannesi3547 2609nrgl çok şükür her halimize Rabbim büyük verende o alanda o Rabbim kimseye evlat acısı vermesin
kizannesi_1004 4 mayısta evde yaptığım erken gebelik testi ile öğrendim 6 mayısta da kan tahlili ile tescillendi 😂 şuan 8+3 teyiz inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günlerde geliir 😍
2609nrgl [silindi] aminn rabbim herkese nasip etsin benimde ilk gebeliğim düşük oldu ama bu defa öyle olmucak inşallah
[silindi] 2609nrgl inşallah ben belim ağrısa korkuyorum, ağrım olmasa tedirgin oluyorum😄 duygular karmaşık, ama kötü düşünmeyelim hep iyi olsun 💐