GamzeIleri Pelinzade oldu tabi canım yaa 🤷♀️ Genelde kız bebeklerde oluyormuş, benim maalesef ki göğüs ucu, kol altı, genital bölge çok karardı😟 umarım doğumdan sonra geçer🙏
Mervezngn Benim ne ucu vardı nede cevre koyulugu vardı şimdi hem ucu çıktı hem koyulaştı hemde Benimde çevresinde top top beze gibi şeyler var 19. Haftamdayım cinsiyetimiz erkek💙
biiiidamla OktayMeltemSahin canm benim ilki erkek şimdiki bebeğim kızdı erkekte 5. Ayda başlamıştı koyulaşmaya şimdiki kızımda ise hamileliğimi öğrendiğimden beri daha koyulaştı... bende kız bebek daha siyah etki yaptı 😄
Mavi1 Pelinzade benimkide erkek ve sanırım kararması normal ve bir şey soracağım bende benim göğüs ucu çok az o büyür mü peki ? ve doğumdan sonraki emzirme sürecini etkiler mi
biiiidamla Mavi1 benim göğüs ucum hiç yok canım ama emzirmeyi etkilemiyor merak etme...birde ben göğüs ucunu vermiştim önce sadece ama hemşire koyu halkanın hemen hemen hepsini vermeye çalış dedi öyle yaptım bir sorun olmadı şükür
Mavi1 biiiidamla ay sağ ol teşekkür ediyorum çünkü hiç yok gibi kaç gündür napacağım diyorum bende 😊 umarım bende bir sorun yaşamam