Pelinzade Kızlar 20 haftalık olduk meme uçlarım sütlü kahve tonundaydı şimdi koyulaştı Doğuma kadar daha koyulaşacak galiba birde meme çevremde kahverengisinde top top şeyler çıkıyor sizinde oldu mu
0114 Pelinzade benikde oldu 29. haftamdayim suan kapkara oldular dogumdan sonra gecer dedi hemşire bakalim 😊
parasetamoll Pelinzade benim 5.haftada başladı şimdiye kadar bayağı koyu oldu :) ki daha 15. Haftadayım
burcuali38 Pelinzade oluyor canım hem koyulaşma hemde o küçük küçük şeyler oluyor şuan kızım 3aylık hala çok koyu göğüs ucum ne zaman eski rengine döner bende merak ediyorum 😇 cinsiyetle alakası yok kararmanın
OktayMeltemSahin 0114 aynıı şikayetler bende de var kapkara oldular ve hele o çevresindeki top top şeyler benimde erkek genelde erkek çocukta koyulaşır diyorlar o yüzden sordum 😍
biiiidamla OktayMeltemSahin canm benim ilki erkek şimdiki bebeğim kızdı erkekte 5. Ayda başlamıştı koyulaşmaya şimdiki kızımda ise hamileliğimi öğrendiğimden beri daha koyulaştı... bende kız bebek daha siyah etki yaptı 😄
Caney01 Canocanlar benim kizlarimdada olmustu kararma tomurcuk suandada 15. Haftaligim yine ayni cinsiyetle alakasi yok yani
Ayseguls Pelinzade canım çok normal erkek bebekse baya baya koyu kahve oluyormuş. Göğüs etrafında çıkan topçuklar ise süt bezeleri. Yakında süt bile gelebilir göğüslerinden 🤗
sudamlasi Aynısını bende de var damarlarım da harita gibi oldu küçük top gibi şeylerden de var cinsiyetimiz kız😊
belizdoruk Pelinzade ah ah aynı dertten muzadraibim 5 haftalij ken başladı 30 haftaligim kapkara oldu resmen benekli Kahveler dolu göğsümde ama benim bebisim kız
aysetunckilicfirat Kızlar emzirme dönemi bittikten sonra tamamen eski rengine dönüyormuş. Benim de böyle kalacak olması en büyük korkumdu ama teyzem 4 çocuk büyüttü en küçük oğlu 3 yaşında ve emzirme dönemi geçtiği için normal rengine dönmüş
Marpling Pelinzade evet canım bende aynı.29 dayım.erkekse daha cok kararıyormuş.birde bebeğin daha kolay görmesi için koyulasıyormuş