Papatyams_2021 Ayskolik 32 haftalık 55 le hamile kaldım 60 kiloyum 5 kilo aldım🤔ilk hamileliğim de 16 kilo almıştım
Nurayaz Ayskolik ben 26 kilo almıştım 😁😁 50 ile basladim 76 ile bitirdim . 4 aylik oğlum var 58 kiloyum suan 😂😂
Elifkubra HafizeFatih o HafizeFatih oha süper bende 20 haftalığım 1,1 kilo aldım inşallah sizin gibi olurum..
Melennnk Semy üzüntüye bağlı iştah kaybı yaşıyorum. Normal insanın beslendiği kadar bile yemiyorum kuruyemiş yemeye çalışıyorum o kadar. Ama 100 kılo olun sadece derdiniz kılonuz olsun benim gibi olmanızı istemem. O yüzden bu sürecin kıymetini bilin kılo almak bile güzel.
Symazturk Ayskolik 29. Haftadayım 7 kg almışım 66 ile başladım 73 üm maratonu 80 i görmeden tamamlamak istiyorum 😂
Esra_yvz99 Leyla-_-01 Bende daha 17 haftadaym hic kilo almadim ayni kilomdayim .. iyi mi kotu mu anlamadim
Aysegul0707 59 la hamile kaldım 15. Haftadayım 2 kilo verdim 2 kilo aldım derken, şuan yine başlangıç kilomdayım.. hedefim maksimum 10 kilo almak ama dikkat etmeden nasıl olcak bilmiyorum 🤔