Ayskolik Ben bugun 37 haftayi doldurdum. 64 le baslamistim 75 olmuşum 11 kilo almışım. Peki ya siz kac kilo aldiniz??
ebru23 Ayskolik ben ilk gebelikte 62 den 72 ye ciktim suan 5 aylik 67 den 64 e dustum bulantolardan bide sadece sebze yiyebiliyorum
Cerotti30 Ayskolik bende 29. Haftadayım 12 kilo aldım dahada alırım büyük ihtimal çünkü genelde hamileliklerimde baya kilo alıyorum ben ilk çocuğumda 22 ikincide 20 kilo almıştım buda öyle olur heralde hazırlıklıyım 😂
elifinannesiiii Haftam 12 kg aldım doktorum hızlı gidiyorsun dedi son gittiğimde biraz fırçaladı beni🙈
BRUTAL-BETTY Cerotti30 benim gibisiniz o zaman 🙈 İlk hamileliğim de 20 kılo aldım 🙈 şimdi de 27 haftalık hamileyim 15 kilo aldım
zumre28 24+2′deyim 48 ile hamile kaldım sonra mide bulantısından 2 kg verdim. Şuan 50 kilodayım 4 kg almışım 😍
Emelaygl Ben ilk gebelikte 5 6 kilo kadar almıştım 🥰 şimdi 2. Nasip olursa 3 aydayız bulantım çok 3 kilo vermişim 🙈🙈🙈 sağlıklı olsunlar inşalalh 🙏🏻
defnosunannesi_ Ayskolik 24+4 toplam 1.5 kilo almışım bulantılarım hagla devam ediyor ve kilolu hamile kaldım
Ayskolik Cok kilo almak da dogumu zorlastirir demisti doktorum en fazla 15 diye uyarmisti beni hic dikkat etmeme ragmen 11 kilo almisim cok sukur
Yagmurryy Henüz 15 haftaligiz 2 kilo almışım hedefim max 11-12 kilo almak pekte dikkat etmiyorum açıkçası ne istersem yiyorum. Ama zayifim ve normalde spor yaptığım için birgün çok kaçırsam diğer gün pek iştahlı olmuyorum sebze protein ağırlıklı besleniyorum.
BegumIscanTunc Ayskolik 32+4 haftayım 73,5 ile hamile kaldım ilk 3 ayda kilo verdim 70 e düştüm şuan 77,5 olmuşum 😭😭😭 durup durup takıyorum cokmu kilo aldım diye 🥺🥺
LivaveLeyla Ayskolik 22 haftalığım 10 kg aldım ilk hamilelğimde çok zayıf (45) hamile kaldım 25 kg aldım bunda 55le hamile kaldım bakalım hayırlısı çok takmıyorum verebiliyorum çünkü kilo almaya müsait bir yapım var
Aysekrcy 34+5 20 kilo aldık 🙈 keşke almasaydım tabi ama evden çalışma pandemi derken evde hareketsiz kalmak beni bu hale getirdi 😬
Leyla-_-01 21+5 olduk fazla kilo alamdım 4 kilo aldım ama hergün ortalama bir saat yürüyüşe gidiyorum
Esra_yvz99 Leyla-_-01 Bende daha 17 haftadaym hic kilo almadim ayni kilomdayim .. iyi mi kotu mu anlamadim