QOH NaileCryn aynen o doktora gitmiştik biz de.Bizim yıldızımız uyuşmadı demek ki😅 Valla bezdim her şey çok pahalı bursada,doğuma memlekete gidecektik ama şimdi seyahat yasağım olunca mecburen vazgeçtik.
NaileCryn QOH şuan hangi hastaneye gidiyorsun peki malesefki herşey pahalı devlet hastaneleri ilgisiz özeller en azından paranla ilgi görüyosun 😏
QOH NaileCryn muayenehaneye gidiyoruz ama doktorumuz jimer ile anlaşmalıymış,iki hafta önce orada serklaj oldum.Doğum için de sanırım orayı söyleyecek bize,başka illerde aşırı ucuz işlemlere burada dünya para verdik riskli olunca gebelik…
Gamseee NaileCryn ben Jimer de Tuğba hanıma gittim çokta ilgili tatlı dilliydi 1 saate yakın baktı arada mola verdirdi falan bir sürü resim verdi genel siyah beyaz zaten renkli baktığı da oluyor gösteriyor tabi ama siyah beyaz da daha belli oluyor organları damarları falan tavsiye ederim yani 480 TL verdim bence değdi de yani içim rahat ayrıldım ordan 👍🏻
Emelbost NaileCryn hic bilmiyorum gercekten aklimda biraz soru isareti kaldi ama bebegin pozisyonu uygunsa o kadar surer dediler
Laodike NaileCryn ben 2 hafta önce Ahmet Yılmaz a gittim. 1 saat sürdü. 450 tl ve cd rapor vs veriyor. Detaylı inceliyor gerçekten.