Sed22-09 Hafissee evet malesef vajinada kasıklarım da ciddi anlamda ağrılar oluyor, sanki doğum gelmiş gibi bugün doktor normal dedi bebek bir yere toplanıyor nefesim kesiliyor çözemedim bu ağrıları 🤦♀️
elifinannesiiii Bende 31. Haftamdayım 16 dan beri öyle valla hep vajinadamda ağrım var doktoruma söyledim progestan ve magnezyum verdi ama ne kadar etki etti deseniz ehh işte çokta faydası oldu diyemem bence büyüyen rahmin baskısı bu tarifsiz bi acı🤷🏼♀️
AsM Ah ah suan bile agridan uyuyamiyorum 😔31de basladi kafa aşağı dönmesiyle oldu bence 33 teyim şimdi donerken tuvalete kalkarken tam bir işkence normal dedi doktor riskli bi durum yok suan dedi sanirim cekicez bu ağrıyı doguma kadar
idiloska Hafissee aynısı var, kasıklarım özellikle çok kötü, çok oturunca da oluyor yürüdüğüm zaman daha rahatım, sabah kalkınca yürüyemedim geçen gün.
elifinannesiiii idiloska çok enteresan bir durum sırf bende bu şekilde diye düşünürdüm bende oturduğumda yada çok yattığımda oluyor ama hareketliyken yürürken falan bir şeyim yok
bambam_betty ideemirel evet ben de böyle tarif ediyorum. Hatta yürürken birden asagi inecek bebek gibi hissediyorum 🤦🏻♀️
ideemirel bambam_betty yürürken değil de benim özellikle dönüp yerimden kalkarken diyorum bu sefer gerçekten korktuğum başıma geldi 😀
esratalha Hafissee magnezyum kullanabilirsiniz biraz olsun azaltıyo, maden suyu da içebilirsiniz ek olarak
idiloska elifinannesiiii aynen bugün yürüdüm özellikle çok rahat ettim, ama eve geldim oturdum tv izledim Allah felaket ağrı, kalkarken zorlanıyorum yürürken elim genital bölgede kasığımda.
Duygus97 34 haftadayım aynı durumdayım ya özellikle yattığım yerde sağa sola dönerken ve kalktığımda oturur pozisyona geçtiğimde Bi ah diyorum illaki acıdan 😀 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻🐣
Hafissee minikkusummm sizinki normal o haftalar ben gece inleye inleye yatardım sancıdan yerleştiği için falan bir kaç haftaya rahatlarsınız ben şuan baş aşağı oldugu için fena haldeyim güzel günlerin kıymetini bilin😁
Fazilet001 Hafissee ayniyiz seninle ben dede var o tur sıkıntılar bugün birde..adet ağrısı gibi karin ağrısı çekiyorum niye aacaba
Hafissee Fazilet001 adet agrısı sancı doğuma hazırlandıgı için galiba ama bazen ben kafasu cıkıcak sanıyorum böyle
esratalha Hafissee ben de 27-28. haftalarda çok çektim. bacağımı kaldırıp çorabımı giyemiyodum o dereceydi. magnezyum bayağı rahatlatmıştı beni ☺️