Bugün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum
Sabah uyandım kanamam oldu ama öyle böyle değil. Dizlerimden akıyordu ped koydum peçete bastım pıhtı döküldü ama o kadar yoğundu ki .. korktum sandım ki regl oluyorum bi bulantı geldi soğuk ter aktı gözümün önü karardı neyse doktorumu aradım gel muayene edeyim dedi gittim bebek sağlıklı şuan hareket ediyor dedi kalp atışını dinletti içim biraz olsa rahatladı ama evham yaptığım için beni perinatoloji bölümüne sevk etti yarın sabah gideceğim rabbim kimsenin başına vermesin ömrümden ömür gitti o kadar kötü bi durum yaşadım ki ilk haftalarda yerleşme kanaması yaşadım kahverengi lekelenme olmuştu ama bugün kü yaşadığım durumun tarifi yok pazar günü de bu tarz bi kanamam oldu yine acillik oldum . Belirsizlik tatmin edici cevap alamamak beni üzüyor dualarınızı eksik etmeyin benden 🤲🏻

Srn_uqr Allah yardımcın olsun sagsaglim bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🤲 cok dikkat et kendine yat dinlen bol bol

Geçmiş olsun bir Problem olsaydı doktorunuz görürdü diye düşünüyorum siz en iyisini yaparak tedbir alıyorsunuz içinizi rahat tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız🌸

Srn_uqr bende çok kötü kanama yaşadım 5. Aydan itibaren pıhtı da vardı dediğiniz gibi doktor plesenta aşağıda ondan kaynaklı dedi istirahat verdi yürümek ayakta kalmak yasak doğuma kadar

Asyaayaz1 sağol Allah razı olsun net cevap alırım umarım bakalım

Srn_uqr bende aynılarını yaşadım böyle bacaklarımın arasından akmıştı hep öyle böyle değil ama çok zor dönemlerdi. Hatta böyle kan pıhtıları düştü avuç avuç çok şükür ama atlattık 16. Haftada geçti kanamalarım bol bol yatıp dinlenin

asllakts ben şuan 12+6 günlük hamileyim eşi önde demişti doktorum bide ilk hamile kaldığımda 2 kese vardı birinde bebek yokmuş acaba eşi önde diye mi bu kanama oldu yoksa o boş olan keseden dolayı mı bilmiyorum bugünde doktor perinatoloji bölümüne yönlendirdi yarın sabah gideceğim inşallah hayırlı haberlerle gelirim

Seranad aynısını yaşadım bende o kadar kötü oldum ki sabah uykudan uyanıyorum şoka uğruyorum . Eşim askeri personel şuan Suriye’de bende annemle kalıyorum sağolsun bana iyi bakıyor ama kendimi o kadar yalnız çaresiz hissediyorum ki anlatamam 😔

Srn_uqr çok benzer şeyler yaşadım ve 21. Haftamda rahim yetmezliği çıktı ortaya.Doktoruna gidince muhakkak bunu sor lütfen.İnşallah her şey normaldir ve tekrarını yaşamazsın, Rabbim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin🙏🏻

Srn_uqr banada oldu canim, 11. Haftaydim 2 havlu dolu dolu kan, benden subchorionic hematoma var,ve baya buyuk,sdoktor urekli yatmak lazim dedi.. şuan 13. Haftayim ve kanama kahve rengi dondu ama devam ediyor

QOH amin amin inşallah Can’ım inşallah
                    Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye böyle bir şey yaşatmasın çok zor gerçekten 😔

• QOH bunu beğendi.

Kiscimn geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canım gerçekten çok kötü bi durum artık iğne vurdurmaktan ilaç içmekten sıkıldım ama bebeğim için katlanacağım mecbur

Srn_uqr inanırım çok zor çok yaşayan bilir canım. Bende annemlerdeyim hala o kanamalara bağlı rahim ağzı yetmezliğim var yatıyorum hala. Sende yat hiç kalkma bi yemeğe bi tuvalete kalksan yeter. Psikolojik olarak çok zor bir durum sen içini yine Ferah tut. Allah yardımcın olsun

Srn_uqr eşi rahim ağzını kapatıyordur öndedir bende de öyle çünkü kanama yapan bu durumda eş oluyor ben bu durumdan dolayı kanama yaşadım doktorum o pıhtıların içerde birikip toplanmış olduğunu söyledi sonra içerde biriken kan kendini dışarı bırakıyormuş

Seranad amin Can’ım amin sana da çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah sağlıkla kucağımıza bebişlerimizi almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

asllakts bana da öyle dedi ama yine de için rahat edecekse perinatoloji bölümüne git dedi yarın gideceğim işte hayırlısı olsun inşallah Can’ım 🙏🏻

Srn_uqr hepimiz için hayırlısı olsun bebişler sağlıkla gelsin de herşey geçer

asllakts öyle tabii canım ama insanın psikolojisi o kadar bozuluyor ki acabalar gitmiyor aklından

Srn_uqr amin, sende geçmiş olsun, ben artık sadece haftada 1 proluton vuruyorum, onceden hergün progestan iğne.. inşallah sağlik gelirler ❤