midekoruyucu Seymaay ben de ilk defa dün nst bağlandım, doktora sordum 120-160 arası değer normal değer kabul edilir dedi benim 140 civarındaydı hiç yüksek çizgi yoktu bile bence sizin de normal gibi 🙂
gozde_s Seymaay merhabalar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah alt kısımdaki grafik sancılarınız 20nin üstündekileri hissedersiniz onun altındakiler normal kasılmalar şuan için belirgin sancınız gözükmüyor bebişin kalp atışlarıda güzel çıkmış 🥰
Gizemm4545 Seymaay Benim 100 e kadar vurdu ama açılma olmadı ve geçtiği içinde yalancı sancı olarak kabul ettiler sizinkide gayet normal çıkmış doğuma hazırlıyo bebişiniz kendini😊
Omerhatice Seymaay alt taraftaki.sanci oluyor Bak orda bi çizgi yüksek çıkmış ya 60 çıkmış o sanci oluyor 60 da çıkmış ama 1 kere
Omerhatice Seymaay 60 ve üstü sanci sayılıyor yabi tam sancilarin var demesi için 1 kac kez olması lazım böyle 1 tane falan olunca saymıyor bazı doktor Seninde tek bir tane çıkmış yavaştan başlamış sanirim 🤗
Seymaay midekoruyucu bana doktor hafif sancı var dedi de ben hangisi olduğunu anlamadım ondan merak ettim
Gizemm4545 midekoruyucu o bebeğin kalp atışı için söylemiş ama bazen bebeğin kalp atışı 140-160 civarı olsa bile annenin sancıları 100 e kadar vuruyor nst de başıma geldi çünkü
Betuledem Seymaay bu sancıyı hissetmiyor musunuz? Benim de ilk hamileliğim de, erken doğum riskim var biraz, sancıyı hissedemezsem diye tedirgin olmaya başladım.
midekoruyucu Seymaay alla alla hangisi acaba 🤷🏻♀️ Ben de bilmiyorum doktor öyle deyince ortadaki çizgilere baktım ama 🤷🏻♀️
Gizemm4545 midekoruyucu alttaki olan sancıları zaten bebeğin kalp atış hızına görede nst sonucu çıktığı söyleniyor ama galiba ne olduğunu tam olarak bizde anlamıyoruz😊
gozde_s Seymaay bol bol hurma yiyin açılmanızı ve doğumu kolaylaştırır bide pilates topunda egzersiz yapmaya çalışın inşallah etkisi olur 🤲🏻
Gizemm4545 Seymaay bende dört gözle bekliyorum da ama galiba içerde rahatları daha iyi çıkmak için naz yapıyolar😊😂
Gizemm4545 Seymaay sizi normal doğum için mi bekletiyolar cinsiyeti nedir bende mi bu kadar beklicem acaba 38+5 günlüğüz dediğim gibi sancılarım çıktı 3 gün önce ama açılmam 1 cm den ilerlemedi gününe kadar beklicez diyor doktorumuzda