Aylinak1n e bebekte 60×120sini görümde baya büyüktü rahat 3 yasina kadar kullanilir gibiydi. Ama bu ovalde emin olamadim görmedigim icin gerci oda 125×70cmmis ama daha kücük duruyo 🤷‍♀️

Aylinak1n evde bitane büyüyebilen yaragimiz var zaten bitanede mutlaka anne yani almak istiyorum kizimi gece emzirirken cok zorlanmistim cünkü 🥰

Pelin093 tahta olduğu için taşımaso ne kadar rahat olur bilmiyorum. Ama sana alacağım dedim anne yanı titreşimli ve sallanabilme özellikli ayrıca müzik çalma ve eğer uykun ağırsa bebeğin uyandığında ve ağlamaya başladığında senin için bi alarm sistemi var seni uyandırmak için bi bak derim

Pelin093
      anne yanı da alabilirsin chicco next2me harika 🤌🏻 Gözü kapalı tavsiye ederim . Zaten artık hem anne yanı hem de park yatakların ayakları ve tekerlekleri taşınabilir oluyor.

Anne yanı ilk zaman için çok kullanışlı oluyor fakat 3-4 yaşına kadar kullanılmıyor. Oğlumda 4 ay kullanabildik çünkü çabuk büyüyüp hareketlenen bir bebekti. Kuzenimin kızı ise daha minyondu o da 6-7 ay kullanabildi. İlk zaman için size kurtarıcı olur ancak o kadar uzun süre kullanılabileceğini düşünmüyorum. Süre böyle olunca almak istiyorsanız en beğendiğinizi alın. Ben ovale bayıldım😍

Sterre bununlarin ölcüleri baya büyük 4 yas olmasada 3 yasina kadar rahat kullanilir 60×120cm 🥰 ovale bende bayildm bide yenidogan yatagi gibi yuvarlak ilerdede kaldirmak istediginde masa sandaliye gibi degerlendirebiliyomussun https://ibb.co/s67jQZ5

Pelin093 Kendim de 60X110 kullandım. Eğer kademesi bu kademeden bayağı aşağıya iniyorsa kullanabilirsiniz tabi. Bizdekinin sadece orta ve üst kademesi vardı. Oğlum çok erken emekleyen bir bebek çok düşme tehlikesi geçirdi. Ayağa kalktığında boyundan uzun olması gerekir. Ben büyük çocuklarda beşik kullanma taraftarı olan biri değilim o yüzden sıkıntı yapmadım ama siz uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız mutlaka tüm özelliklerini kontrol edin. Ayrıca sonrasında masa sandalyeye dönmesi de güzel bir özellik en azından kullanım ömrü artıyor☺️

Sterre evet 3 kademeliymis daha asagiyada iniyo ikisinden birini mutlaka alicamda iste kararsiz kaldim 🙈😊

Pelin093 O zaman beğendiğinizi alın gitsin😊 Oval çok şık duruyor🥰

Sterre iste sadece gözümr daha kücül geliyo nedense sanki kareyi daha uzun süre kullanabilirmis gibi 😅🙈

AkademisyenAnneee bende ondan aldım ama yetermi o beşik bitane daha alsammı bu tahta beşiklerden .diyorum yoksa 6 . Aydan sonra oda yapıp normal yatakmı alsam siz ne yaptınız

Glcntn yatağınızın yanında açık şekilde yatıracağınız için yeterli. Zaten 18 /24 ay sonra odasını ayıracağınızı ve oda yapacağınızı düşünürsek gereksiz yere ahşap beşik almış olacaksınız. Tecrübeyle sabit ben aldım bin pişmanım almayın ahşap beşik Çünkü 6 /9 Aydan sonra dönmeler, ayaklanmalar başlayacağı için bebek açısından düşme, yaralanma gibi riskler oluşturuyor. Benim kızım 6 ay ya yattı ya yatmadı ve o kadar pişmanım ki aldığıma evde boşuna yer kaplıyor ama chicco ise hem yer kaplama hem taşınabilirlik hem de kullanılabilirlik açısından çok yeterli bence .
                      ilk bebek olunca biz kadınlar bebek odası falan bir hevesle yapıyoruz ama 2 yıl bile olmadan çocuk odası için ayrı masraf yapmak zorunda kalıyoruz . Bebek odasının kullanışsızlığıve kullanmayışımız ise katmeri oluyor . Sonra ise pişmanlığımızla baş başa kalıyoruz .