• Sağlık
  • Saçlarım dökülmeye başladı bile 😞

Sterre işe yarıyor mu gerçekten pahalı biraz aldıktan sonra çöp olmasın

Semrakrbck gebelikte yükselen hormonların etkisiyle dökülmeyen saçlar gebelik sonrası anı düşüşe geçince saçlar da nasibini alıyor tabiki. ilk doğumda çok üzülüyordum elime oluk oluk saç geliyordu aşırı dökülüyordu ama bir dönem sonra geçti korkmayın saçlarım hala gür Allah’a şükür 😁🙈

Bu arada saç dokulmesine en iyi gelen vitamin çinkodur çinko takviyesi kullanabilirsiniz

Eski9 umarım bende saç kalır saçlarım zaten dökülmeye meyilliydi hamilelikte kendine gelmişti

Semrakrbck Bende yaradı. Çoğu insan da yaradığını söylüyor ama bu durum kişisel biraz. İyice araştırın isterseniz. Onlara da sorabilirsiniz çok ilgililer

Semrakrbck hayır vitamın folık asit doktorum verdi hamıleyken imomunu doğumdan sonrada lattesini araştır internetten

Semrakrbck vitamin değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim canım bizim yeğeninde öyleydi doğum yaptı 1 ay avuç avuç dökülüyordu sonra geçti kendilinden ama

Sterre ben çok görüyorum reklamını ama gerçekten dedikleri kadar var mı? 🙄 kullanlardan yorum almak isterim. İnstagram artık bit pazarı gibi, neyi '‘gerçekten’ övüyorlar bilemez duruma geldik 💁🏼‍♀️

karamelito Dökülmeyi durduruyor. Özellikle doğum sonrası doğumda çıkan saç miktarına göre dökülme oluyor. Mesela benim hamileliğimde hayatımda olmadğı kadar saçlarım çoğalmıştı. E haliyle doğum yaptıktan sonra çok döküldü ama normalden de fazla döküldü. Yani sadece hamilelikte verdiğini almadı. Ben de o zaman instagram haberleriyle öğrendim ve kullanacağım dedim. Benim dökülmelerimi durdurdu. Sağ şakağım yüksek oranda çıktı yani eskiye döndü ama sol şakağım çıksa da eski haline tam olarak dönmedi. Orada açıklık yok ama çıkan saçlar uzamıyor. Ki 5 yıl oldu yani siz düşünün. Ben etkisini gördüm ama bu tarz ürünlerin kişiye göre değiştiğini düşünüyorum. Çünkü arkadaşlarımda etki eden başka markalar da denedim. Hepsi bıraktığım gibi dökülme yaptılar. Bunda o sorunu yaşamadım.

Sterre teşekkür ederim, gidişatıma göre bende şans vereceğim sanırım bu gidişle… Sizden duymak iyi oldu, enazından bot hesaplarla muhattap değilim burda 🙏🏻😂😇

3 ay sonra