Merhaba kızlarr

33+3 günlük hamileyim vajinamda inanılmaz bi baskı var (ağrı da denilebilir) ayağa kalktığımda bile topallıyorum bir müddet . Bebeğim normal doğum pozisyonunda bu arada . Aynı durumda olup geçmesi için yaptığınız bişeyler var mı acaba

O haftalar benimde oyleydi magnezyum ilacı verdi o iyi gelmisti sizde söylerseniz kesin sizede yazar maden suyu içebilirsiniz biraz hafifletir belki

Gonciii enfeksiyon varsa yürütmez bile ağrıdan idrar tahlili verin hamilelikte cok oluyor

Mom789 magnezyum kullanıyorum maden suyuda tüketiyorum ama bu ara biraz fazlalaştı gibi 🥴

D-uysal 2 aydın enfeksiyon var antibiyotik falan da kullandım geçen ay biraz düştü bu ay toz vermişti sadece 😫

Gonciii canım başı rahım kaslarını baskılıyor bende 33+6 yım 33+2 de fln basladı suan bi kacgündğr gecti gece yatarken bacak aranı hafif arala doğum pozisyonu aldıysa kafasıni her hareket ettırıdıgınde darbe yemiş gibi ağrıyordur hepsı kendılıgınden gecıo aslında bende o yok bel ağrım cok baskın

Gonciii ay hadi ya tüh gecer insallah ay sıkıntı yoktur umarım

Mom789 inşallah canım ağırlaştım onunda etkisi var galiba 🙄

Gonciii sirkeli suya otur kefir iç bol bol iç çamaşırı değiştir sıcak su torbası koy arada benim enfeksiyon yüzünden erken doğum riskim vardı 37 haftaya kadar geldim şükür

D-uysal sirkeli su duymamıştım hiç deniyim canım teşekkür ederim 🙏🏻