Feyzanne Btlklkn aa evet haklısınız aile hekimliğindeki hemşire de öyle demişti unutmuşum. Pamuklu çamaşır giyin dedi
Feyzanne Moonlight1 kanamayı günlük pedle takip ediyorum dedin ya günlük ped mantar yapabiliyomuş zaten bu dönemde daha hassas ve enfeksiyonlara açığz ya. Bana da söylemişlerdi ben unutmuşum seni yanlış yönlendirdim pardon. Kendine cook dikkat et biraz yat bence kanama devam ederse mutlaka acile git iğne yapıyorlar
Asil_Egem Btlklkn kahverengide sıkıntı yok ben kahverengi çok hafif gelince gitmiştim doktorum pembe yada kırmızıya dönerse hemen gel demişti
Gokyz123 Asil_Egem merhabalar. Kahverengi akıntıya rağmen progestan veya iğneye başlamadı mı acaba doktorunuz ? Bende de bugün çok küçücük kanama alanı gördü kese dışında da ama kanaman yok ilaca da gerek yok dedi. Olursa o zaman bakarız dedi. Ben de tedirgin oldum ilaca başlamalı mıydım acaba ya geç kalırsam diye. O yüzden merak ettim 🌸🙏🏻
ege_ayaz_mom Civcivim_34 canım doktora git ben ilk hamileliğimde 3 aylıkken böyle leke geldi sonradan çoğaldı ve kürtaj olmustum umarım bişey olmaz ama mutlaka doktora git😔
Asil_Egem Gokyz123 beni başlatmıştı canım ultrason ile baktı sıkıntı yoktu çok şükür kanama felan ama yine de başlattı progestan kullandım yaklaşık bi hafta felan sonra doktorum sordu var mı sıkıntı devam ediyor mu diye bende dedim o gördüğümden başka görmedim diye o zaman kullanmayı bırakalım dedi ve bıraktık sizde kanama alanı görmüş nasıl ilaç vermedi ki vermesi gerekiyordu bence normalde canım🦋
Btlklkn Gokyz123 canım bana ilaç verdi ama kullanmadım. Hamilelikte ilaçtan yana değilim. Zaten 8. Haftadan sonra hiç olmadı.Şuan 25. Haftadayız çok şükür🙏🏻
Gokyz123 Asil_Egem vermedi işte kanaman yok çok küçücük bi yer önemli bişi değil sadece tedbir olarak ilişki yok tedirginlik yaratacak bir durum değil dedi ama ya bişi olursa diye ben rahat edemiyorum işte
Btlklkn Gokyz123 Kanama olmadı canım hep leke oldu. Koyu kahve, görseldeki gibi pembe vs. Kan gelseydi kullanırdım. Ama kan hariç tüm renkleri gördüm😅 Bende çok korkmuştum, çok moralim bozuluyordu bebişi kaybetcem diye ama çok şükür olmadı bişey
Gokyz123 Btlklkn çok şükür gerçekten kanama lekelenme hiçbir şeyim olmamasına rağmen ilaç vermediği için iki gündür kendimi yiyip bitirdim. Herkeste ilaç kullanmış korkum daha da arttı. Neyse ki kullanmadığı halde bir şey olmayanlarda varmış. Biraz daha rahatladı iÇim çok teşekkürler 🥰🙏🏻🌸
Btlklkn Gokyz123 Rica ederim canım, için tahat olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebişlerimizi🥰 iyi bak kendinize🥰😘
Gokyz123 Btlklkn canııımm çok çok teşekkürler. Amin inşallah şu süreçler geçsin sağlıkla kucağımıza alalım. Sen de çok dikkat et 🥰🥰