[silindi] esdemom Salih bey gelmemiş kendi kliniğini açmış. Yaser bey çok iyi kızlar yani kesinlikle gidinn yani ben gittim dün akşama doğru çok ilgilendii çook sağolsun.☺️
ktnzehra49 [silindi] gerçekten mi şifa hastaneside takibe almıştı gelicek diye bekliyordum 😕 yaser hoca emine hocanın odasındamı kalıcak serap hocanın odasına mı geçicek peki salih bey gelmiyecekse kim gelicek kafamda deli sorular 😅😅
[silindi] ktnzehra49 ktnzehra49 bayan bir doktor gelecekmiş 😄 hayır emine hocanın odasın da kalacak😂 salih bey şifayla sadece ameliyatlara anlaşmış
ktnzehra49 [silindi] bende yaser beye gideyim o zaman memnun kaldınız demi ay cinsiyet söyler mi acaba 13 haftalık
esdemom [silindi] ayy ben görüştüğümde Salih beyin 10 güne kadar belli olacağını gelme ihtimalinin olduğunu söylediler. Gelirse tabi ki önceliğim o. Ama Yaser beyden memnun kalmanıza da sevindim kötü olmaması mutlu etti. Çok kalabalık mıydı acaba?
[silindi] ktnzehra49 gidin gidin asla pişman olmazsınız ben gerçekten gittiğim günden beri böyle bir doktor geldiği için şükrediyorum