[silindi] ktnzehra49 öyle mi bende devlete gittim hiç memnun kalmadı emine hocaya gittik bakalım hayırlısı
ktnzehra49 esdemom ben şifada serap hanıma gidiyodum bu gün ayrıldı hastaneden Ankara ya çıktı tayini yerine yaser hoca gelicek ona gitmeyi düşünüyorum
[silindi] esdemom ben Emine’ye gidiyordum o da gitti. Yaser beyle salih bey gelmiş salih beye gitmeyi düşünüyorum. Bitlis can hastanesinden gelme bir doktor bir çokta memnuniyeti var. Kalacağı kesin değil eğer kalmazsa da yaser beye giderim.
esdemom [silindi] Salih beyin methini epey duymuştum umarım biraz kalır en azından doğumlarımız olup bitene kadar ☺
ktnzehra49 [silindi] henüz gidemedim biraz daha beklemek istiyorum yarın yaser bey göreve başlayacak bende temmuz 12 gibi gitmeyi düşünüyorum
ktnzehra49 [silindi] kızımda yaptırmıştım ama bunda pek düşünmüyorum gerekli gereksiz çok fazla test istiyolar sanki
[silindi] ktnzehra49 10+2☺️ Bende düşünmüyordum ama yaptırmasam da sanki içimde dert kalır gibi bilemedim😄
ktnzehra49 [silindi] maşallah 🧿 ilkte insan herşeyi yapmak istiyo kızımda şeker yüklemesi falan da yaptım aile ne kadar karşı çıksada ama bunda ilk yapılan kan testleri dışında başka bir test yapmayı düşünmüyorum her ay rutin kontrollere gidiyorum zaten
[silindi] ktnzehra49 valla öyle test sonucundan da korkuyorum doğru mu çıkar yanlış mı çıkar diye☺️ Rabbim evladını sağ salim kucağına almak nasip etsin♥️♥️