Ikizdeniz Misto enfeksiyonla alakasi var mi ki bende de vardi enfeksiyon ilac içtim ama ise yaradi mi bilmem
Misto Ikizdeniz bence var gebeliğimde sık oluyor malesef çünkü gebeler yatkın idrar yolu enfeksiyonuna benimki bazen kendiliginden geçiyor her seferinde ilaç kullanmak istemiyorum
DenizBatus Ikizdeniz bende 24deyim sürekli vajinada hissediyorym doktorum enfeksiyondan olabilir dedi.bebek asagidaysa ondanda öyle hissedebilirsin dedi ama enfeksiyonda etkiliyirmus.bendede var geçmiyor bir türlü..
elisamnlannesym Ikizdeniz 25 haftalık civarı benimde aynı şekilde vajinamda patpat birşey atiyo çıkacak hissi oluyodu çok korkuyodum uzanıp bol bol dinlen canım benim doktoruna kesin Daniş benim bir sıkıntı yoktu ama yaşadım bende
Ikizdeniz elisamnlannesym ikizlerim var canm dinlenmek cok zor benim icin dedigin gibi geceleri daha cok oluyor sabaha bi sey kalmiyor dinlenmek sart demk ki
Menfiye_01 Ikizdeniz ıyı gunlerin 🤦♀️ben 37 haftalıgım ayaga kalkıp yurudugumde sankı dusucek gıbı ve bazen oyle bır tekme atıyor kı canımdan can gıdıyor
Ikizdeniz Menfiye_01 masllah canm sona yaklasmissin o haftalara gelsem korkmam ya simdi erken dogum mu olur diye korkuyorum ondan endiselendim biraz 😊
Asil_Egem Ikizdeniz bende korkuyordum birazda rahatsız oluyordum çünkü her tekmede koştur koştur tuvalete gidiyorum 😃😃
Ikizdeniz Asil_Egem ben her firasta kontrol ediyorum kanama falan var mi diye nasil psikolojiye girdiysem bakmadan icim rahatlamiyor😊
Fatimaa2 Ikizdeniz bende de 28+3 ayni ikiz gebeyim bi de ilk oluncaq anlamıyorsun ne oluyor sertleşme ve de alt kısma baskı var ayakta fazla duramıyorum
Ikizdeniz Fatimaa2 Allah sabir versin ikiz hamilelik cok zor benim onceki ikizdi simdi tek arasinda cok fark varmis saglikla gununde kucagina al canm inslalah sertlesmen cok mu var böyle top gibi kaliyor mu bende öyle olurdu
Ikizdeniz Dilekcnkn sanki hafta ilerledikçe daha çoğalıyor ama cogu kisi de yaşıyormuş sıkıntı yok galiba
Fadimeanne Ikizdeniz benm de öylr oluyor 26+1 iz bayadr vae şuan da göbeğimin altı ağrıyor 2 3 gundur kasık ağrım da oluyor bazen sık bazen ara şekilde neden olabilir
Ikizdeniz Fadimeanne bende de oluyor o agri anlik geciyor canm kasilma galiba bilmiyorum hayirlisiyla bi dogursaydik gününde 🤲
Ikizdeniz es_aybala aynen canm ilk zamanlar gaz derdi var bi 6 ay rahat uyku yok ama dogsun da bi sekilde uyuruz bi sey olacak mi erken dogacak mi korkusu daha berbat
Dilekcnkn Ikizdeniz Evet sürekli döndüğü için nereden tekme atacağı belli olmuyor ilerleyen haftalarda bir dönüş yapıyor zaten insanın içi bir tuhaf oluyor bizimkisi şimdi bile dönünce ben anlıyorum 😂
Ikizdeniz Teacher-mom aynen bende de sanki oyle idrar torbasina mi vuruyor bilemedim nereye vurdugunuda keşfedemedim simdi🙈😂
Ikizdeniz Fatimaa2 32 + 5 canm maalesef erken dogum oldu serklajim da vardi ama erken dogdular yine de
Fadimeanne Ikizdeniz inşallh erken gelcek diye korkuyorum ya uzandım soluma geçti ilk defa yaşıyorum 2.doğum ama ilkinde böyle olmadı
es_aybala Ikizdeniz benim doğum korkum başladı bu aralar. O sancılar, hastane, doğumdan sonrası hep aklımda nasıl olucak bilmiyorum
Fatimaa2 Ikizdeniz ayy erken gelmişler 😐 ne kadar hastahanede kaldılar? Bi de erken doğum belirtileri olarak neler yaşadınız