Ikizdeniz Daha 28 haftaligiz iki uc gündür cogaldi sanki cikacak gibi oluyor bazen anlayamadim garip bi sey hissediyorum acaba idrar torbasi mi etkileniyor da ben oyle hissediyorum var mi yasayan kizlar🤷♀️
es_aybala Ikizdeniz bende 28+2 deyim arada kasıklarıma doğru tekme atıyo sanki o zaman çok canımı yakıyo ama uzun sürmüyor allahtan
Austosprensi_ Ikizdeniz 28+1 bende aynı şekilde dün yürüyüşe çıktım bi an bisey dürttü sanki oglusum cikacak gibi oldu töbeler olsun böyle bi el ayak gibi bişey dürtü verdi korktum bi an durdum bu gun yine oldu bende bekliyorum şuracıkta 🤔🤗
Ikizdeniz es_aybala korkuyla yasamakta zor ya ozellikle geceleri oluyor bende de sabaha bibsey kalmiyor yoruluyoruz acaba ondan mi
Ikizdeniz Austosprensi_ yorulunca mi oluyor ki acaba randevuyada bi ay var benm alttan dikisim de var serklajliyim korkuyla gun geciriyorum valla
Ikizdeniz Seyma46-46 bu haftalar baya yasayan varmis demek ki canm bas asagi dönse rahatlayacagiz o zmaan desene
es_aybala Ikizdeniz 1 haftadır doğru düzgün iş yapamadım evde hep yattım yemek bulaşık derken bile fazlasıyla yoruluyorum ve daha şiddetli oluyo hareketleri yat dinlen der gibi 😂
Austosprensi_ Ikizdeniz yok daha yeni başlamıştım yorulmamistim neden oldu anlamadım bugün yine yürucem bakalım belki bebek kasıklara baski yaptığı icin kaynaklandı bilemiyorum
Ikizdeniz es_aybala aynen dimi yatinca geciyor bu bebisler de cok nazikler valla ben bazen kolumu koyuyorum karnıma oradan vuruyor cek der gibi rahatlarina düşkünler baya simdiki bebekler 😊
Seyma46-46 Ikizdeniz Yani sürekli posizyon değiştiriyor iki hafta önce başı aşağıdaydı şimdi dönmüş. Baş aşağıda olması daha iyi oluyor fazla baskı hissedilmiyor.
Gizemcal35 mavis24 Bizimki de bildim bileli hep baş aşağıydı ama hareketleri canımı yakmıyor henüz 30+4 teyiz.
Ikizdeniz Seyma46-46 bende oyle dedim bas asagi donse bari diye boylesi de zormus onceden ikiz dogurdum boyle olmamistim onlae hep bas asagiydi çünkü
Asil_Egem Ikizdeniz canım benimde aynı doktor kontrolüm vardı doktorum dedi pozisyondan diye aşağıya dönük olunca aşağıya vuruyor o yüzden oluyormuş🥰
Misto Ikizdeniz evet bende de oluyordu şuan 31. Haftanın sonundayız suara daha kuvvetlendi alttan vuruyor benim kız 😊birde bende enfeksiyon oluyor arada enfeksiyon varken vajinamdan vurduğu zaman canım daha cok canıyor
Ikizdeniz Misto enfeksiyonla alakasi var mi ki bende de vardi enfeksiyon ilac içtim ama ise yaradi mi bilmem
Asil_Egem Ikizdeniz bende korkuyordum birazda rahatsız oluyordum çünkü her tekmede koştur koştur tuvalete gidiyorum 😃😃