Oskar MeryemAsln soğuk yiyecekler ve içecekler bağırsaklara gidene kadar normal vücut ısısına dönüyor.
Cylos Pelinbyrktrlr bende buz yiyiyordum tabi asaggi inene kadar eriyor diye biliyordum eşim doktoruma şikayet etti kesinlikle yeme dedi soğuk şeyler yiyip içmeniz doğru değil içerde bi bebek var demişti bidaha yemedim
Oskar MeryemAsln şaka mı yaptı bilmiyorum ama o doktora bir daha güvenmeyin Meryem hanım :( kültür seviyesi en düşük insan bile böyle bir şeyin imkansız olduğunu mantıken kavrar. Mümkün değil yani.
Ruyasusam Uyumsuzzz Bende Trakya geliniyim bayılıyorum peynir helvasina off aşırı canım çekti şimdi 🙈
Eynur_2147 seyram işte bende emin olduğum için almıyorm henüz sadece cinsiyet gerektirmeyen şeyleri alacam yavaş yavaş diğerini tam belli olduktan sonra Bizim Bi kaç arkadaşın başına da geldiği için ben beklemek istiyorum biraz
gmzrk Uyumsuzzz kesinlikle karpuz 🍉 kafayı yicem birde gebelik şekerim var minik minik yiyotum ama bi oturuşta yarım yicek potansiyel var 🤭🤭🤭 neyse ki az kaldı
xsedapolat Uyumsuzzz deli gibi hergün istiyorum mutluluk sağlıyor sanki bana eşim kızıyor gerçi hergün yiyor olmama çocuk içerde dondu diyor 😂😂
Evlat34 Uyumsuzzz canım hergün her an süt mısır istiyor dolabıma stok yaptım tereyağda yapıp yapıp yiyorum 😂😂
Elif_Eda Uyumsuzzz Ya hamileliğin başından beri hep ekşi..Turşu,limon,sarı küçük acı biberler vazgeçilmezimdii.Zaten ekşiyi seven birisiydim..Şimdide bir kavunn sevdası aldı götürdü beni onuda çok severdim zaten hala öyle 😊😊