Pinaralper Uyumsuzzz bennn hergun dondurma ıstıyorum ama gebelik şekerinden dolayı arada azcık yıyebılıyorum😩
derenildamm Uyumsuzzz deli gibi paket paket magnum’un bademli olanını yiyorum asla diğerleri kesmiyor beni😂
Tugbaa2937 Uyumsuzzz Ama hiç iyi değil ilerleyen zamanlarda bu sana çok sıkıntı yaraticak. Şeker aşırı derecede yükseliyor. Hatta çocukta bile şeker cikabiliyor. Bu sefer de diyete baslatiyor. Çok alıştırma kendini bence daha sağlıklı beslen
seyram Eynur_2147 canım tam emin olmadan hazırlık yapma derim o zaman. Benim ablam ikinci bebeğine önce kız dediler ablam erkek hissediyorum diyip durdu kız dediler ilk diye pembe baddaniye vs. Aldık ikinciye gittiği kontrolde erkek dediler. Ben hislere inanıyorum o yüzden emin ol derim. 🌼
Eynur_2147 seyram işte bende emin olduğum için almıyorm henüz sadece cinsiyet gerektirmeyen şeyleri alacam yavaş yavaş diğerini tam belli olduktan sonra Bizim Bi kaç arkadaşın başına da geldiği için ben beklemek istiyorum biraz
Sulebebek Lelommm o kirazı ekim kasım ayında aşerdim mayısın son haftası yiyebildim bulamadık hiç biyerde