Deletedmom434 Zeynepnacar ha bu arada sıtma rahatsızlığı belli bölgelerde yaşanıyor afrika orta doğu hindistan gibi gibi
Zeynepnacar Deletedmom434 kız sen yazmayı bilmediğin gibi okumayı da bilmiyorsun galiba. Yazdım oraya Afrika gibi yerlerde görülür diye Allah Allah enteresan 😂😂
MbsN Zeynepnacar gulum bu her posta Boyle 😂 Bir kac tane daha var Ben guluyorum bunlara cunku aciyorum gercekten zavalilar bir insan tahrik edebiliyorsa her yerde bir dalga konusu yaratiyorsa o sorunludur ciddiye almamak lazim
Didemalkanendik Tatlım sen bakma o tayfaya oyalanıyorlar kendi çaplarında !...olabilir bu dönmde bi iki gün hissetmessin sonra geri bşlar bu ortalama 24-25 haftaya kadar düzenli olmuyor ama için rahat edecekse hastaneye git
Zeynepnacar Deletedmom434 daha geçen gün haberlere çıktı Afrikada bir kadının bu yüzden öldüğü, sen bilgilerin sadece google’dan öğrenildiğini sanıyorsun demi yazık 😂😂 okula gitmeseydin keşke çünkü bildiklerin ilk okul seviyesini geçememiş 😘
MbsN Zeynepnacar AyseEmre kiz sivri sinek dedik dedik suan hstanedeyim uyamiyorum sivri sinekler basti beni 😂😂😂
AyseEmre Zeynepnacar Aynen öyle insanlık hali ya korkuyor insan sivrisinek dahi olsa hastalık tasıyan bir hayvan ki ben benim canımdan cok evladımı dusunen bir anneyim ama bunun gibi dusuncesizler insanın tahammülsüzlük seviyesine getiriyorlar