MbsN Deletedmom434 gulum senin baska isin mi yok her postun altina ceteni etiketleyip tahrik edecegine git iki bilgi oku hepmsireligini gelistir ayip ya kadinsin sende sonucta sivri sinek yazmis ilk hamileligi tecrubesiz bir Anne burada Boyle tahrik edip elinize ne geciyor 😂 Anlamiyoruz yani git kocanla ilgilen yakinda sende bir post acarsin kocam beni aldatiyor diye bu gidisle cok ugrasma insanlarla hade git isine
Kadze Bende 20+4üm kızım olcal Allahın izniyle ama ben hic hareket hıssetmedm ya bebekte de bi aoeun yok cok sukur elimi karnıma koyunca sdce nabız atar gibi bişi hissediyorum neden anlayamıyorum acaba😶
Zeynepnacar AyseEmre burda ne meslekte insanlar var, dur buna dair bir post açalım da herkes mesleğiyle övünsün garibim bir kendi var sanıyor 😂😂
Deletedmom434 MbsN hahaha sizin gibi kocamı uyutup postlarda takılmıyorum ki ben göz göre göre önünde yazıyorum 😂😂 siz bence kendi kocalarınıza bir bakın 😘 zaten hazmedemeyen kim varsa kocadan vurmaya çalışıyor demekki siz çok vurulmuşsunuz
AyseEmre MbsN ya Allahım gece gece hiç güleceğim yoktu 😂 kız Allah seni napmasın nasılda kıtabın orta yerinden konustun sen oyle😂😂
Zeynepnacar MbsN aynen öyle canım, hem insanı tahrik ediyorlar hemde bişey diyince kötü oluyorsun. Bu fitneler tek tek bir postun altında toplansalar da birbirlerini yeseler bize bulaşmadan 😂😂
hafsa2020 AyseEmre aynen takmayın görmezden gelmek en iyisi bu tipleri yoksa mazallah sinir minir kalmıyor 😊 dalga geçen insanları görmezden gelmek bence onlara verilen en güzel cevap.. kale alındıklarında daha fazla dalga geçip insanların sorunlarıyla kendilerini mutlu ediyolar cnm ☺
AyseEmre hafsa2020 kaale alındıklarında mutlu oluyor böyleleri sonunda birileri beni kaale aldı insan yerine koydu diye😃
MbsN Zeynepnacar hafsa2020 Iste bunlari gormezden geliyosun senin postun altinda halay cekiyorlar yuzsuzler ya bir kac kisi bunlar admin neden kapatmiyosa bunlarin hesaplarini her posta Varlar vAllah tahrik ediyorlar bide pis pis seyler yaziyolar hemsireymis googleden okumus okumus gelmis burda hemsirelik tasliyor hemsireysen insanlara ornek ol mesela daha iyi anlamalisin onlari ve sivri sinek oyle dalgaya getirilmemeli hamilelikte cunku nekadar az ihtimalde olsa bir zehir etkisi oluyor kan emdigi icin iyi bir hemsire olsaydi bilirdi ama iste gicimin hemsiresi
Deletedmom15257 Deletedmom434 yok kuzum söylesin sıkıntım yok insanlığı burda onun gibilerden öğrenecek değilim ya tatminn olsun azcık 😜
Zeynepnacar Deletedmom434 yoo burda kimse kocasını uyutup da girmiyor kız sen öyle mi yapıyon 😂😂 ne gerek var aksiyona şurda kız kıza muhabbet ediyoruz gerçi siz ortalığı karıştırıyorsunuz kocanız kızabilir sakla sakla telefonu 😂😂
Zeynepnacar Deletedmom15257 tanıma da zaten, ay bi gidin ikinizde bu postun altından. Başka fitne çıkaracağınız postlarda vardır yiyin birbirinizi
Rabia42 AyseEmre korkma cnm olur öyle bazen bir hafta hiç hareket etmiyolar mesela bunda korkulacak bişe yok ama sivri sineklere dikkat et onlar cok hastalık tasiyo
hafsa2020 MbsN aynen öyle bunlar herşeyle dalga geçiyolar din olsun dünya olsun vs iyki etrafımda yok böyle insanlar ne kadr hamd etsem az 😊
Deletedmom434 MbsN ay ben senin pohlu gıçının ne hemşiresi olucam 😂😂 sivrisinekte zehirmi varmış hahaha olsa bana zehir olur ve belirtileride başka bebeğe ne etkisi olucakmış bayan pek bilmiş belirtilerini açıklayıp bizi aydınlatırsan mesud olurum
Deletedmom434 Zeynepnacar ben sizin gibi saman altından su yürütmüyorum balım istediği gibi okuyup görebilir 😘