Brcarss kizlar suyum geldi 34 haftaligim 1 cm acilma varmiss su an nst ye bagladilar. Su geldikden ne kadar sonra dogum oluyo sancim yok
2-prensesannesiii Brcarss Benimde 36.6 da suyum gelmişti hastaneye gittiğimde 3 cm açılma olmus. Sabah 6.30 da hastaneye gittim suni sanciyla 9.35 te kızım doğdu
3MelekAnnesi3 Brcarss 24 saat içinde dogum olmak zorunda diye biliyorum cnm tabi tamamen bosaldıysa su
Rahime63_63 3MelekAnnesi3 benim de sancisiz suyum geldi sabah 4 te annem bekle kizim sancin olsun sonra gidelim hastaneye yanliš yapmişiz 9 olunca gitim sancim hafif olmuştu butun su geldiği icin 1 saat içinde sezaryan olmasan bebek bogulucak dedi doktor hemen sezaryana alindim oglum 14 yasinda simdi cok şukur beklemeyin hemen gidin yani
tirtilinannesii Brcarss Rabbim kolay doğum nasip etsin inşALLAH,hem size hemde doğum bekleyen tüm güzel annelere🤲
Minnosunannesiii Brcarss serum filan bağladılar mı ciğer geliştirici iğne yaptılar mı bebişin kilosu nasıl canım bide özel hastanedemisin çünkü devlette telefon vermiyorlar
Brcarss Minnosunannesiii serum taktilar iki hafta once ciger gelistirici igne yaptilar iki doz. Bebegn kilosu 2350 gr di iki hafta once.ozel hastanedeym cnm
Brcarss 2-prensesannesiii bana dr bsy demedi henuz ebeler sezeryan diye yorumlandi.. dr birazdan bakicak bebegin suyuna durumuna gore karar vericekmis
Yagmur8001 Brcarss , neyden ötürü ciğer geliştirici yaptırmışlardı canım , çok şükür yapmışlar iki hafta öncesine kadar da kilosu iyiymiş sağlıkla alırsın inşallah kucağına🤍🙏🏻🙏🏻