surelitta52 Zero2344 Kendimden biliyorum. Sancı belli aralıklarla gidip gelir. Ama siz yinede bi hastaneye gidin ne olur ne olmaz belki de sancıdır.
Emsare Aralıksız bir ağrı ise yalancı sancıdır. Ama periyodik olarak girip 30 saniye 1dk sürüyorsa duşta geçmediyse ambulansı arayın kanama su gelmesi falan şart değil doğum başlaması için
Seymanur0707 Zero2344 yalancı sancıdır bekleyebilirsiniz gerçek doğum sancısı düzenli gelir ve gider sonra tekrar gelir sancı geldiğinde not alıp bak örneğin 5 dakika da bir geliyorsa bu düzenli sancı demektir hastaneye gitmen gerekir uzan dinlen geçer diye umuyorum haftan erken daha
Alpptimur Zero2344 ooo cok zor gercekten nerdeki eşin bu kadar 17 gun gelmıyor keske aılenın yanına gıtseydın yanlız kalmak zor hamıleyken
alyaninannesi2 Yalancı sancıdır. Suyunuz gelmediyse kanama vs yoksa birde rahimde aşırı bir baskı hissetmiyorsanız korkmayın. Ama 2 3 saat daha geçmez şiddetlenirse kesin gidin hastaneye. Bebeğinizin hareketleri anormalse hiç beklemeyin. Geçmiş olsun ❤️
mlkkk Zero2344 evet benimde öyle bacaklarıma ve belime vuruyor ama dediğim gibi bugün muayene oldum herhangi bi durum gözükmedi tabi her gebelik bir değil takip et kesilip tekrar başlıyorsa bi yolunu bulup hastaneye git
Deletedmom23234 Zero2344 O zaman beklemeyin. Çünkü sancılarınız yalancı sancı olsaydı uzaninca ve su içince azalıyor. Lütfen beklemeden doktora gidin 🙏🏻
alyaninannesi2 Karın ve bel ağrısı normal bebeğiniz dönüyor olabilir gaz olabilir yalancı sancı olabilir. Doğum sancısı belli aralıklarla girip çıkar. Eğer böyle birsey yoksa korkma uzan dinlen ama aşırı şiddetliyse yine de riske atma
Umeyr Zero2344 Allah yardımcın olsun inşallah önemli bişey degildir bebek kasıyor kendini belki ondandır gununuz cok hareketli geçtiyse belki ondan olabilir
Zero2344 Emelbost iyiyim teşekkür ederm Bi sıkıntı yok. Doktorum bundan sonra olur normal dedi. Bebek kasıyor rahim büyüyor dedi. Bundan sonra bel ağrıların devam eder dedi. Kanama olursa hemen gel dedi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim 😊🌺
OznurAlaca Zero2344 beklersen acilman olabilir beklemek doğru değil hemn acile git sana serum ve midiland veririler bebeğe ciğer geliştirici vurular olurda doğum olursa diye canım sakın bekleme