Cimen_1409 Ezgi9292 banada öyle dedi bakalım çarşamba günü gel tekrar bakalım dedi bizimki De tam göstermedi
muallimehanimmom5 Cimen_1409 malesef en son ikili taramada gitmiştim hiç yorum yapmadı bacak arasını göstermedi 😒 bakalım nasipse 16. Haftada gel dedi belli olur dedi
Esma1212 Cimen_1409 dayımın hanımı doğuran a kadar kız demisler doğumdan bir te önce erkek cikmis 🤣🤣🤣 Cimen_1409 sizin kac haftalık özele mi devlete mi gidiyorsunuz,
Cimen_1409 Esma1212 😀😀😀😀oluyo bazen inşallah bizde olmaz ya herşeyi ona göre alıyoruz ben renkli ultrasonu bekleyeceğim o zaman netlesır😀
Esma1212 Cimen_1409 komşuma doğana kadar kız demisler doğmuş erkek beşiği hastane çıkışı hep pembeymis mecbur onları giydirmisler suan kocaman adam oldu evlenecek yasta bende korkuyorum dogrusu her an bir sürpriz olur diye 😀😀😀
Esma1212 Cimen_1409 benim suan 14+4 oldu carsamba gunu özele gidecegim insallah cinsiyet net belli olur bende cok merak ediyorum
Papatyam02 edanurciftci benım gec dollenme olmus son adet tarıhıme gıre deılde ultrasona gore hesapladı 10/12 aralıkmıs hakkımızda hayırlı olsun cınsıyet bellımı