Cimen_1409 Ankara_06_ ikili tarama da söylediler 13+2 De ama net değil göstermedi çarşamba netleşır dedi
Ezgi9292 Kızlar merhaba bizde 12+2 yiz ultrasonda kıza benziyor dedi sizce kız mıdır sonradan değişim yaşanır mı ?
Cimen_1409 Ezgi9292 banada öyle dedi bakalım çarşamba günü gel tekrar bakalım dedi bizimki De tam göstermedi
Papatyam02 elifemirasaf bnm doktorum 5,5 ay dolmadan hic bir gebesine demiyormus ben yurtdiisindayim turkiyeye geliyorum sansimi deniycem cinsiyet icin 🤣
elifemirasaf Papatyam02 ben ilkin de 12. Haftada öğrenmiştim ama bunda öğrenemedim Çarşamba gidicem bakalım söylerler mi Türkiye’de ozaman sizinkine göre daha çabuk söylüyorlar
muallimehanimmom5 Cimen_1409 o zaman Allah izin verirse kasımın sonu gibi yine aynı zamana geliyoruz sizinle 🤗🤗🤗 cinsiyet belli oldu mu sizin
feyzaa34 Gamzeeece benimde 2 Aralık canım ama 40 hafta baz alınıyor kızımı 37 de doğurdum bunuda erken doğururum inş😁 yoksa 40 I beklemesi çok zor
Merve6hg Cimen_1409 Oğlumu 6 sralikta doğmuştum. Suanki gebeligimin de tahmini dogum günü aralığın 6 ile 12 arası
muallimehanimmom5 Cimen_1409 malesef en son ikili taramada gitmiştim hiç yorum yapmadı bacak arasını göstermedi 😒 bakalım nasipse 16. Haftada gel dedi belli olur dedi