Dilara8228 Eliffff44 Evet kolay sonuçlanıyormus fakat değiştirme nedenimiizn sağlam birdey olması gerekiyormuş
LawyerEce Dilara8228 18 yaşından küçük de olsa anne-baba nın buna izni varsa değiştirirler onda sıkıntı yok. İmza attırıyorlar mı bilmiyorum denk gelmedim,sadece davayla ilgileniyoruz biz. Anne-baba ya ayrı bilgilendirme yaparlar.
mavi_kelebek467 hunilianne Sadece Allah’a ait olan isim ve sıfatlar insanlara koyulmuyor. Mesela Samed, Baki gibi. Cemil güzel, güzel olanı seven demek. Allah’ın Cemal sıfatından gelir ve insanlarda da güzellik güzelliği sevme özelliği vardır. 🤗🌼
Ekvatoral Eliffff44 bizde iki isim komayı düşünüyoruz. Muhammed Asaf. Eşimin de iki adı var. Dediğiniz gibi iki ismi ile hitap edilmiyor. Eşimin adı da Muhammed kendi adı olunca çekiniyor aslında. Ben de Asaf istemiştim. Biri uzun biri kısa olunca bizde beraber kullanırsak kullanılır diye düşündük ama bilemedim şimdi 😕
bambam_betty Ekvatoral aslında biraz uzun. Buna soyadınız da eklenecek. Okul e iş hayatında biraz zorlanabilir..
Eliffff44 Ekvatoral yani iki isme karsiyim sahsen.birde esinizle ayni isim olmasin bence koyacaksanizda ali asaf vs koysaniz daha iyi olur.tek isim gibi solenir.
mmek_2014 baby_mama gerçekten inanılmaz bir zekaları var benim aklıma asla gelmeyecek şeyleri pat diye söylüyorlar 😅
Eliffff44 Dilze0204 aynen orneklere kiz ismi vermemisim ama o tarz isimlerdede vardir siyasi anlma ifade eden iismler mesela.
rabia-3 hunilianne doğrudur araştırmadım hiç çünkü eşim çok ısrar ediyor ve yanına başka bir isim de koymak istemiyor o yüzden bişey diyemiyorum 🤭😔
Seferyehatun Eliffff44 harika paylaşım olmuş emeğinize sağlık, çok beğendim. Teşekkür ederim 💐 yeni gördüm ama paylasalida olmuş🤔