BurcuG0 malesef bu konuyu bir an önce netlige kavusturmaniz lazim.şahsen ben ismimin şohret olmasini istemem.mesela bu tarz isimler mesela ilk tanismada iamini soledigi zaman karsindaki insan önce bir woww yapar.ama o wooww mesela sen ismini cok begendi sanarsin aslinda.ama oyle degil karsindaki insana o isim sacma geldiginden ve degisik geldigindendir.ve hayati boyunca her tanistiginda cokmu şöhretlisin diye hep bir soru karsisina cikicak insanlar alay eder gibi.mesela bir arkadas vardi cesur surekli tanistigi birileriyle ilk soru cokmu cesursun.hangi konularda cesursun surekli boyle seyler bir zaman sonra can sıkmaya basliyor.ondan sonra ayni ortamda bulundugu kisiler birsey olur.cesursun ya yaparsin cesur ol korkma vs arkadas mesela derdi ismim hakan olsa bu kadar dikkat cekmezdi.sizinde kızınız bu tarz seylerle karsilasicak.ve siz sunu dusunun benim adim sohret ve sizle tanismisim samimyetten dolayi ooo cokmu şöhretlisin demezmisin.veya ne aileler varya nasil isimler koyuyorlar.neyin iddasi bu demezmisiniz kizinda buyunce keske en azindan ismim zeynep esra falan olsaydi