Portakalgeliyor Anneler merhaba 🌸 Hangi marka ; 1- Göğüs pedi 2- Göğüs ucu kremi 2-Süt saklama poşeti 3-Göğüs pompası tercih ettiniz bilmek isterim hem arkadaşlara da fikir olur 🙏🏻 Alışverişe cıkacağım eksik ürünlerim var size danışmak istedim , buarada ben Lansinoh göğüs kremi ve kiwi göğüs pompası aldım .
gzybkgl Portakalgeliyor göğüs pedi ve kremi lansinoh kesinlikle. Gögüs pompası philipsin metini duydum.
Morvy Portakalgeliyor ben çok basit bir göğüs pedi aldım bence fazlasına gerek yok baby me olması lazım, göğüs ucu lansinoh göğüs pompasınıda ihtiyaç duyarsam hastane tipi kiralayacağım
Beyzan Portakalgeliyor göğüs pedi baby&me e bebek Gümüş kapak silver pearl 999 ayar Krem olarak ilk gebeliğimde lansiloh aldım ama yine de yara oldu o nedenle öncelgim gümüş kapak oldu Süt saklamak poşeti lansiloh aldım ama pek kullanmadım
Portakalgeliyor CansuDRY Lansinoh için değil jelli pedler varmış onun için bilginiz var mı diye sormuştum :) 🙈
Portakalgeliyor gzybkgl göğüs pompasına ihtiyaç duymak istemmem allahın izniyle tabiki ben çok olursa sağıp saklayayım diye kullanmak istiyorum sanırım artmasına yardımcı oluyormuş :) o yüzden önemsemedim kiwi uygundu onu aldım ama sütü saklayacağımız poşet ve göğüs için kullanıcağımız ped önemli :) teşekkür ediyorumm 🙏🏻🎈🙃
Beyzan Morvy göğüs pedinde kaliteli yapışkan kısmından ve süt geldikçe toplanmasindsn belli ediyor kendini tabi herkesin akan süt miktarı farklı olunca belki memnuniyet seviyesi de farklı oluyor
Portakalgeliyor Beyzan gümüş kapakları gördüm de bi olumlu bir olumsuz şeyler söylendi fiyatından dolayı da kesmedi gözüm :) inşallah sorun yaşamam
Morvy Beyzan siz baby me almışsınız sanırım şimdi baktımda benimkide baby me yanlış yazmışım:) tabi kalitesi kullandıktan sonra belli olur şuan iyimidir bilmiyorum ama diğer markalara göre daha uygundu baby me markası
Portakalgeliyor Hafissee haffiisseee sen herşeyi sona saklıyosun yaa 😂😂 kıyafett konusundada daha almadım cocuk cıplak kalmaz ya demiştin ahaha 😂
Hafissee Portakalgeliyor yok şükür bitti o iş 😁😁 ama pert oldum yani resmen 😁 ama gögüs pedi falan almayı düşünmüyorum yani😁
Bernie Morvy kendisi benim postuma reklam felan olmamasina ragmen reklam diye uyari koymusta sizinle ilgisi yok amacın, marka vermemisim bisey vermemisim,burda markalar akiyor,adil olmayi ogretiyorum kendisine
Beyzan Portakalgeliyor ben ilk gebeliğimde lansiloh aldım herkes mucize gibi anlatıyordu sonra bir ysra oldu uçları evlerden ırak. Bu sefer 33. Haftada kapak kullanmaya başladım hemen yumuşatti ucu pul puldu normalde. lansiloh un da fiyatlar uçmuş kapak kadar olmuş fiyatı bari bunu alayım dedim. Bir de çok daha uygun fiyatlı bal mumu kapaklar var ona da çok iyi diyorlar bı bakabilirsin
Eylulunannesi-2 Portakalgeliyor göğüs pedi ebebkten jelli aldım… Göğüs pompası wee manuel… Süt saklama poseti almadm henüz gerekrse onuda ebebkten alacagm. Göğüs ucu kremi yerinede zeytnyagı kullanyorm