Ilkayy Babyiveannesi olabilir canım 5 aylık oldum artık hissederim herhalde 20 ye kadar diye düşünüyorum
Pelinaycyrnckr Babyiveannesi Bende Henüz Hissetmedim 17+3 Olduk Bugün Böyle Arada Pıt Pıt Birşey Hissediyorum İlk Gebelik Oldu İçin Bilmiyorum
Babyiveannesi Ecrinsu bence gayet normal hız henüz hissetmedik bille sen enazindan hissetmişsin bebişini 😘😘❤️❤️
Ecrinsu Babyiveannesi ama önce hissediyordum sonra hissetmemeye başladım çok korkuyorum birsey olmamıştır dimi
Kiraz3364 Babyiveannesi benim de büyük ihtimalle Kasım Ekim da dogcak hissediyorum ben tekmeler başladı ilk hissettiğim baloncuk patlamasi olmuştu
Kiraz3364 Babyiveannesi çok güzel evet ama bugünlerde tekme atmayı öğrenmiş canım 😅 gece zor uyudu beni uyutmadi sabahın 6 sinda büyük bir tekmeyle uyandim durmadı kıpır kıpır o pıt pitlar 😅🤭🤭
citlenbigim2212 Babyiveannesi benimde ikk gebeliğim ama sanki böyle seğirme şeklinde oluyor hatta birkaç gün önce video çektim orda bile belli oluyordu hamile arkadaşlarım falan bebeğin hareketleri diyorlar ama bilemedim 😊
Babyiveannesi citlenbigim2212 Benimde daha yeni damar atmasi gibi oldu ama bebek degik dedim herhalde
citlenbigim2212 Babyiveannesi bende öyle düşünmüştüm daha hissedemem diye ama komşum hamile artık hissedersin bebeğin dedi 😊 ben artık bebeğimin hareketleri diyorum ne olursa olsun 😊
Merve171214 Babyiveannesi ben 15+4 günlük hamileyim üç gündür hissediyorum tarifi yok sanki böyle yap gbi kayıp duruo doktoruma sordum bi kaç kez böyle bir şey oldu gün içerisinde ama eminde olamdm dedi bebek dedi snra devamı geldi zaten 😊